رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان به مردم توصیه کرد که از ذبح دام در خانهها و معابر عمومی خودداری کنند
پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ رئیس گروه
پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان به
مردم توصیه کرد که از ذبح دام در خانهها و معابر عمومی خودداری کنند.
حسین
معصومی به بیان توصیههای بهداشتی مرتبط با عید قربان پرداخت و اظهار کرد: برای
پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قابل انتقال از حیوان به انسان از جمله تب مالت و
تب خونریزیدهنده کریمه کنگو لازم است توصیههای بهداشتی جدی گرفته شود.
وی با
بیان اینکه مردم باید دام زنده را از میادین عرضه مجاز و تحت نظارت شبکه دامپزشکی
بخرند، گفت: افرادی که ذبح دام را انجام میدهند، باید از وسایل حفاظت فردی مثل
عینک، ماسک، دستکش و چکمه استفاده کنند.
رئیس
گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر دانشگاه علوم پزشکی زنجان با توصیه به
خودداری از خریدن گوشت، جگر و ... خارج از نظارت شبکه دامپزشکی، اظهار کرد: گوشت
دام ذبحشده باید دست کم ۲۴ ساعت در یخچال و در دمای چهار درجه سانتیگراد نگهداری
و سپس قطعه قطعه و مصرف شود. جگر و سایر امعا و احشای دام باید پس از ۴۸ ساعت
نگهداری در یخچال در دمای چهار درجه سانتیگراد مصرف شود.
وی با
بیان اینکه باید از مصرف گوشت و جگر بهصورت خام یا نیمپز خودداری شود، افزود:
افراد باید هنگام خرد کردن گوشت و سایر امعا و احشای دام مثل جگر از دستکش استفاده
کنند.