مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: طی ۶ ماهه اول امسال ۱۷ میلیون و ۳۳۶ هزار و ۵۹۸ قطعه جوجه ریزی با نظارت دامپزشکی در مرغداریهای صنعتی استان انجام شد
پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ محمدباقر
حاج کاظمی مدیرکل دامپزشکی استان زنجان افزود:
نظارتهای بهداشتی دامپزشکی از زمان جوجه ریزی در واحدهای پرورشی آغاز میشود و تا
عرضه گوشت مرغ در بازارهای مصرف ادامه دارد.
وی
اضافه کرد: گوشت سفید به عنوان یک فرآورده پروتئینی پر مصرف در سبد کالای خانوارها
بسیار حائز اهمیت بوده و نیازمند نظارت مستمر به منظور حفظ بهداشت جامعه، افزایش
تولید و جلوگیری از ورود خسارات اقتصادی به فعالان این بخش است.
این
مسوول ادامه داد: تمام مراحل تولید جوجه یک روزه، ورود آن به مرغداریها، طول دوره
پرورش، کشتار و عرضه مرغ بستهبندی شده تازه و منجمد در راستای اجرای ضوابط و
مقررات بهداشتی و قرنطینهای دامپزشکی تحت نظارت و بازرسی بهداشتی کارشناسان
دامپزشکی انجام می شود.
مدیرکل
دامپزشکی استان زنجان ادامه داد: رعایت دقیق توصیههای دامپزشکی توسط مرغداران سبب
ممانعت از بروز و شیوع بیماریهای فراگیر و یا بیماریهایی با مرگ و میر بالا در
سطح مرغداریها می شود و زمینه ارتقای سطح تولید و تهیه گوشت مرغ سالم و بهداشتی
را برای مصرفکنندگان فراهم میکند.
حاج
کاظمی افزود: مرغداران باید توصیه های بهداشتی و قرنطینهای دامپزشکی را رعایت
کنند و در صورت مواجهه با بیماریهای واگیر و یا تلفات بالا در سطح مرغداری برای
جلوگیری از شیوع بیماری ها مراتب را به اداره دامپزشکی شهرستان مربوط جهت بررسی و
رسیدگی اطلاع دهند.
وی
خاطر نشان کرد: مرغداران با رعایت دقیق دستورالعمل های سازمان دامپزشکی در تمامی
مراحل پرورش اعم از شست و شو و بهینه سازی مرغداری، خرید جوجه، حمل و نقل،
واکسیناسیون، درمان به موقع و استفاده از داروها با نظر و مشورت دامپزشکان، سلامت
گله خود را تضمین کنند.