مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان، به موضوع کیفیسازی آرد و نظارت بر تولید نان در استان اشاره کرد و گفت: ادارهکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان با هدف ارتقای کیفیت آردهای تولیدی و نانهای عرضه شده، برنامههای نظارتی دقیقی را بهطور منظم و دورهای اجرا میکند
پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ مدیرکل
غله و خدمات بازرگانی استان زنجان، به موضوع کیفیسازی آرد و نظارت بر تولید نان
در استان اشاره کرد و گفت: ادارهکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان با هدف
ارتقای کیفیت آردهای تولیدی و نانهای عرضه شده، برنامههای نظارتی دقیقی را بهطور
منظم و دورهای اجرا میکند.
ولیاله
زمانی،اظهار کرد: هر دو هفته یکبار و با همکاری
نمایندگان ادارهکل استاندارد استان، بازدیدهایی از واحدهای تولید آرد استان انجام
میشود. در این بازدیدها، نمونههایی از آرد تولیدی بهطور مرتب برداشته و برای
آزمایشهایی همچون تعیین درصد رطوبت، سطح سبوسگیری و دانهبندی، به آزمایشگاه
ارسال میشود.
وی
تصریح کرد: چنانچه در نتایج آزمایشها، نمونهای از استانداردهای کیفی تعیین شده
خارج باشد، ابتدا به واحد تولیدی تذکر کتبی داده شده و در صورت تکرار، موضوع به
مراجع قانونی استان ارجاع خواهد شد.
مدیرکل
غله و خدمات بازرگانی استان زنجان در خصوص کیفیت نان تولیدی نیز توضیح داد:
بازدیدهایی مشترک با حضور کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی، ادارهکل استاندارد و
سایر دستگاههای نظارتی صورت میگیرد که در آن نمونههای نان از نظر کیفیت خمیر و
مواد افزودنی مورد بررسی قرار میگیرند. در صورت مشاهده تخلف و عدم رعایت
استانداردهای کیفی، گزارش لازم جهت پیگیری به دستگاههای نظارتی استان ارائه میشود.
وی به
عملکرد مثبت استان زنجان در زمینه کیفیت آرد و نان اشاره کرد و گفت: طبق ارزیابیهای
ماهانه شرکت بازرگانی دولتی ایران، استان زنجان از نظر کیفیت آرد و نان در رتبههای
اول یا دوم کشور قرار دارد که نشاندهنده توجه و تلاش این استان در زمینه ارتقای
کیفیت است.
منبع/ ایسنا