کد خبر: 14361
1403/12/06 - 11:2


رئیس پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی استان زنجان:

عاملین قمه کشی در فروشگاه کوروش ، روانه زندان شدند

رئیس پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی استان زنجان از دستگیری عاملین قمه کشی در فروشگاه کوروش خبر داد و گفت: با قرار مقام قضائی 3 نفر اراذل نوظهور روانه زندان شدند

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/  رئیس پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی استان زنجان از دستگیری عاملین قمه کشی در فروشگاه کوروش خبر داد و گفت: با قرار مقام قضائی 3 نفر اراذل نوظهور روانه زندان شدند.

سرهنگ "حیدری" رئیس پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی استان زنجان با اعلام این خبر اظهار داشت: چند روز پیش 3 نفر اوباش نوظهور با در دست داشتن قمه و قداره وارد یکی از فروشگاههای زنجیره ای "کوروش" شده و اقدام به ایراد ضرب و جرح  و رعب و وحشت مردم کرده و از محل متواری شدند.

سرهنگ حیدری تصریح کرد: این سه متهم به رغم پوشش سر و صورت و مخدوش کردن پلاک خودروی مورد استفاده با هوشیاری و پیگیری های شبانه روزی ماموران در یکی از شهرستان های زنجان شناسایی شدند.

حیدری ادامه داد: با اخذ دستور قضائی هر 3 متهم در عملیات های جداگانه دستگیر و به مقر پلیس امنیت عمومی منتقل شدند که در بازجوئی های اولیه صراحتا به بزه انتسابی اعتراف کردند.

رئیس پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی استان زنجان خاطر نشان کرد: با دستور مقام قضائی هر 3 نفر به جرم ضرب و جرح عمدی افراد، ایراد خسارت به اموال شخصی و ایجاد رعب و وحشت عمومی با قرار مناسب روانه زندان شدند.  

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانپلیسفروشگاهقمه
sedayezanjannews.ir/nx14361


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»