کد خبر: 14814
1404/01/30 - 12:7


رئیس سازمان مدیریت آرامستان‌های شهرداری زنجان خبرداد:

دفن ۳۱۹۲ فوتی در آرامستان‌های زنجان در سال ۱۴۰۳

رئیس سازمان مدیریت آرامستان‌های شهرداری زنجان گفت: در سال ۱۴۰۳، تعداد ۳ هزار و ۱۹۲ متوفی در آرامستان‌های زنجان پذیرش شده‌اند

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ رئیس سازمان مدیریت آرامستان‌های شهرداری زنجان گفت: در سال ۱۴۰۳، تعداد ۳ هزار و ۱۹۲ متوفی در آرامستان‌های زنجان پذیرش شده‌اند.

محمدرضا اوجاقلو، رئیس سازمان مدیریت آرامستان‌های شهرداری زنجان اظهار کرد: در این مدت، از مجموع متوفیان پذیرش‌شده، یک هزار و ۹۴۴ نفر مرد و یک هزار و ۲۴۸ نفر زن بوده‌اند.

وی با تشریح جزئیات این آمار افزود:از این تعداد، ۲ هزار و ۹ نفر در آرامستان بهشت‌زهرا (س) زنجان دفن شده‌اند و یک هزار و ۱۸۳ نفر دیگر پس از انجام خدمات اولیه از جمله تغسیل و تکفین، برای دفن به شهرها و روستاهای اطراف انتقال یافته‌اند.

اوجاقلو با اشاره به میزبانی آرامستان زنجان از ۱۱ شهید والامقام، خاطرنشان کرد:در سال ۱۴۰۳، ۱۵۶ نفر از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران دار فانی را وداع گفتند و در قطعه والدین شهدا و ایثارگران به خاک سپرده شده‌اند.

رئیس سازمان مدیریت آرامستان‌های شهرداری زنجان همچنین بر تداوم خدمت‌رسانی بدون وقفه کارکنان این سازمان تأکید کرد و گفت:«نیروهای سازمان به‌صورت ۲۴ ساعته، حتی در ایام تعطیل و مناسبت‌های ویژه، مشغول انجام‌وظیفه و خدمت‌رسانی به شهروندان بوده و سامانه ۱۵۳۰ نیز پل ارتباطی با شهروندان است.

 منبع/ فارس

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانآرامستانشهرداریمزار
sedayezanjannews.ir/nx14814


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»