کد خبر: 14967
1404/02/14 - 15:48


دبیر سامیت فناوری فارما (Techpharm) دانشگاه علوم پزشکی زنجان در کنفرانس مطبوعاتی مطرح کرد؛

برگزاری نخستین سامیت بین‌المللی فناوری‌های دارویی به میزبانی زنجان

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زنجان، نخستین سامیت بین‌المللی فناوری‌های دارویی را با هدف گردهم‌آیی فعالان و کنشگران ملی، منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای اکوسیستم فناوری دارویی از مورخ ۱۱ تا ۱۳ شهریور سال‌جاری برگزار می‌کند

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ سمیه محرمی: معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زنجان، نخستین سامیت بین‌المللی فناوری‌های دارویی را با هدف گردهم‌آیی فعالان و کنشگران ملی، منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای اکوسیستم فناوری دارویی از مورخ ۱۱ تا ۱۳ شهریور سال‌جاری برگزار می‌کند.

مهرداد حمیدی، دبیر سامیت فناوری فارما (Techpharm) دانشگاه علوم پزشکی زنجان امروز در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به برگزاری رویداد سامیت اظهار کرد: سامیت نوع جدیدی از رویداد است که باید تبیین شود.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زنجان در این جلسه با اشاره به اینکه سامیت فناوری یک رویداد ساختار یافته است که معمولا در یک یا چند روز برگزار می‌شود و هدف آن گردهم آوردن ذی نفعان مختلف در اکوسیستم فناوری است، اضافه کرد: شرکت کنندگان می‌توانند شامل نوآوران فناوری رهبران صنایع بنیان‌گذاران استارت‌آپ‌ها، سرمایه‌گذاران، دانشگاهیان و علاقه‌مندان به فناوری باشند.

وی با بیان اینکه این رویداد بستری برای بررسی پیشرفت‌ها بحث درباره مسائل حیاتی و همکاری در زمینه فرصت‌های آینده در دنیای فناوری فراهم می‌آورد، ادامه داد: در این سامیت سخنرانی‌های کلیدی توسط چهره های برجسته فناوری از جمله مدیران عامل پژوهشگران یا سیاست گذاران انجام می‌شود.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه در این سامیت پنل‌های گفت‌وگو و نشست تعاملی با حضور کارشناسانی از دیدگاه متنوع برگزار می‌شود، ادامه داد: موضوعاتی مانند ملاحظات اخلاقی چهارچوب قانونی یا فناوری‌های نوظهور مورد بحث قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه جلساتی کاربردی برای گروه‌های کوچک با تمرکز بر آموزش مهارت‌ها علمی برگزار خواهد شد، خاطر نشان کرد: ارائه جدیدترین محصولات ابزارها و راهکارهای نرم افزار توسط شرکت ها و استارتاپ‌ها در دستور کار قرار دارد.

بسترهای گفت‌وگو در سامیت فراهم می‌شود

حمیدی با بیان اینکه تعاملات ساختار یافته یا غیررسمی از طریق سالن گفت‌وگو و جلسات یک به یک یا شام های اجتماعی انجام می‌شود، افزود: مسابقاتی برای استارتاپ‌ها و توسعه دهندگان جهت ارائه ایده‌ها و راهکارهای خود جوایز می‌‌تواند شامل سرمایه‌گذاری مربی‌گری یا شراکت باشد.

معاون پژوهش دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه معمولاً سامیت‌ها چندبعدی مانند فناوری برگزار می‌شود، اظهار کرد: سامیت نگاهی نو به رویدادهای اجتماعی علم و فناوری است که در سامیت، تلاش می‌شود که علم اجتماعی‌سازی شود و اثر اجتماعی علم دیده شود.

وی با اشاره به اینکه برند مفهومی ناظر به این است که دانشگاه باید اول به جامعه خدمت کند، عنوان کرد: این مفهوم دائماً در تماس و کنش متقابل با جامعه است.

حمیدی با اشاره به دائمی بودن این رویداد، گفت: دبیرخانه دائمی سامیت در پارک فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی زنجان ایجاد شده است و این سامیت دائماً حضور و وجود خواهد داشت.

دبیر سامیت فناوری فارما (Techpharm) دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به اینکه این سامیت یک همایش نیست که یک سال برگزار شود و تمام شود، افزود: این ارتباطات دائمی خواهد بود و امیدواریم برای زنجان رهاوردهای دراز مدت و میان مدت خیلی خوبی را نظیر تاسیس منطقه فناوری، ایجاد اکوسیستم فناوری دارویی و جذب سرمایه‌گذاری‌ها بر روی تولید دارو داشته باشد.

حمیدی با بیان اینکه کنگره‌ها هر سال در یک دانشگاه برگزار می‌شوند، ادامه داد: این سامیت مختص برند دانشگاه علوم پزشکی زنجان است و توسط این دانشگاه هر سال برگزار خواهد شد.

معاون دانشگاه علوم پزشکی زنجان با تاکید بر برنامه‌ریزی دراز مدت برای بها دادن، نقش دادن و پروراندن نسل جوان فناوران، گفت: مصمم هستیم که همه ساله این برنامه را تکرار کنیم تا این حرکت دائم زنده باشد و بتواند ایجاد فناوری، تشویق فناوری، اکتساب فناوری و پیاده‌سازی فناوری را مدیریت کند.

وی با اشاره به اینکه تلاش داریم رسانه‌ها در کنار برگزارکنندگان سامیت قرار بگیرند، افزود: از رسانه‌ها می‌خواهیم که به اجتماعی‌سازی این نوع گفتمان علمی و معرفی سامیت ۲۰۲۵ به جامعه کمک کنند.

 زنجان یکی از قطب‌های نانو فناوری دارویی کشور

حمیدی با بیان اینکه زنجان به عنوان قطب نانو فناوری دارویی کشور حدود ۱۲ سال است که فعالیت می‌کند، ادامه داد: از رسانه‌ها خواست تا در راستای غرور ملی و ایجاد امید در جوانان، قدمی مثبت و سازنده بردارند.

دبیر سامیت فناوری فارما (Techpharm) دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به رتبه بالای ایران در تولید علم، بر دو نکته کیفی‌سازی علم و اثرگذاری اجتماعی اشاره کرد و گفت: باید از درگیرشدن با عدد و رقم پرهیز کرد و به انجام کارهای عمیق و کیفی و تأثیرگذار در سطح دنیا توجه کرد.

وی افزود: باید دانشمندان نقاط تمرکز دنیا را رصد کنند و ببینند چه نوع علمی توسط اکوسیستم موردتوجه است.

حمیدی با تأکید بر اینکه یکی از اهداف سامیت، سوق‌دادن جامعه علوم دارویی کشور به سمت انجام کارهای با ضریب تأثیرگذاری بین‌المللی بالا است، افزود: دومین هدف اصلی، سوق‌دادن بدنه قوی علمی کشور به سمت ضریب اثرگذاری اجتماعی بالا است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به اینکه باید نگاه کنیم ببینیم جریان تولید علم چه خدمتی به صنعت امروز کشور ما می‌تواند انجام دهد، اضافه کرد: از سوی دیگر باید دید چه خدمتی به تأمین نهادهای دانش و فناوری امروز صنعت داروسازی دنیا می‌توان انجام داد.

وی با تأکید بر اینکه این امر میسر نمی‌شود مگر اینکه بازیگران اکوسیستم (نوآور، فناور، مدیر، سیاست‌گذار، صاحب صنعت، صاحب سرمایه و رگولاتور) در کنار هم قرار گیرند، افزود: گسست بین دانشگاه، صنعت، سیاست‌گذار و رگولاتور، یک بیماری سنتی دانشگاه است.

دبیر سامیت فناوری فارما با بیان اینکه دانشگاه به سختی در حال درگیر شدن و پیشبرد پروژه‌های تحقیقاتی است، گفت: سامیت به هر دوی این مسائل (کیفی‌سازی علم و اثرگذاری اجتماعی) توجه خواهد داشت.

انتهای پیام/


اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجاندانشگاه علوم پزشکیفناوری‌های داروییسمیه محرمی
sedayezanjannews.ir/nx14967


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»