کد خبر: 15263
1404/03/10 - 8:56


رئیس سازمان فضای سبز شهرداری:

دیوار تاریخی میدان انقلاب زنجان مرمت می‌شود

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری زنجان از آغاز ساماندهی تابلوهای تبلیغاتی میدان انقلاب خبر داد

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری زنجان از آغاز ساماندهی تابلوهای تبلیغاتی میدان انقلاب خبر داد.

مجید دوستی اظهار کرد: تابلوهای میدان انقلاب زنجان با طراحی جدید و الهام‌گرفته از معماری ایرانی ـ اسلامی و با استفاده از کاشی‌های فیروزه‌ای طراحی و نصب خواهد شد.

وی با اشاره به ارزش تاریخی جداره میدان انقلاب، افزود: جداره این میدان که واجد ارزش‌های تاریخی، میراث فرهنگی و هویت معماری شهر زنجان است، مرمت و احیا می‌شود. این جداره تاریخی متعلق به اواخر دوره قاجار بوده و در فهرست آثار ملی ثبت شده است.

دوستی ادامه داد: ساماندهی تابلوهای تبلیغاتی میدان انقلاب از جمله موضوعاتی است که طی سال‌های گذشته همواره مطرح بود اما به دلایل مختلف اجرایی نمی‌شد. اکنون با برنامه‌ریزی صورت‌گرفته در سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری، این طرح ارزشمند در حال اجرا است.

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری زنجان همچنین از اجرای نورپردازی جداره میدان و المان مرکزی آن به‌عنوان بخش دیگری از اقدامات این سازمان در راستای ارتقای زیبایی بصری میدان انقلاب یاد کرد

به گزارش ایسنا، زیباسازی شهری تنها به معنای زیبایی بصری نیست، بلکه یکی از ارکان اصلی ارتقای کیفیت زندگی در شهرها به‌شمار می‌رود. طراحی هماهنگ و متناسب با هویت تاریخی و فرهنگی فضاهای شهری، احساس تعلق خاطر شهروندان را تقویت کرده و نقش مهمی در افزایش نشاط اجتماعی، ارتقای حس امنیت، کاهش آشفتگی‌های بصری و حتی رونق گردشگری شهری ایفا می‌کند. از این منظر، اقداماتی مانند ساماندهی تابلوهای تبلیغاتی و نورپردازی اصولی بناهای تاریخی، نه‌تنها به حفظ میراث فرهنگی کمک می‌کند، بلکه گامی مؤثر در جهت تحقق شهر انسانی، هویت‌مند و زنده است.

منبع/ ایسنا

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانتاریخمیدان انقلابگردشگری
sedayezanjannews.ir/nx15263


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»