کد خبر: 15541
1404/04/07 - 11:22


مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان:

۲۳۷ طرح هادی و آسفالت معابر روستایی در زنجان اجرا می‌شود

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان گفت: طی سال جاری به همت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان و مشارکت دهیاری‌ها ۲۳۷ طرح هادی و آسفالت معابر روستایی با اعتبار یک هزار و ۲۴۰ میلیارد ریال در سطح روستاهای استان اجرا می‌شود

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان گفت: طی سال جاری به همت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان و مشارکت دهیاری‌ها ۲۳۷ طرح هادی و آسفالت معابر روستایی با اعتبار یک هزار و ۲۴۰ میلیارد ریال در سطح روستاهای استان اجرا می‌شود.

رضا خواجه ای  با بیان اینکه، امسال در ۱۸۴ روستای استان با اعتباری بالغ بر ۸۰۰ میلیارد ریال آسفالت ریزی و در ۵۳ روستا نیز طرح هادی با ۴۴۰ میلیارد ریال اجرا می شود، افزود: آسفالت معابر روستایی و اجرای طرح هادی یکی از مهمترین اولویت‌های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای توسعه کالبدی روستاهاست.

وی اظهار داشت: محوطه سازی، جدول کشی، ایجاد پارک و بوستان از جمله اقدامات در اجرای طرح هادی در روستاهاست.

به گفته مدیرکل بنیاد مسکن استان، بهسازی معابر شاخص زیست محیطی روستاها، بهبود عبور و مرور، ارتقاء شاخص‌های بهداشتی و برقراری عدالت اجتماعی و اقتصادی از اولویت های مهم این نهاد در راستای توسعه روستاهاست.

وی گفت: تامین قیر رایگان موجب رونق فعالیت‌ها و پروژه‌های عمرانی، تسریع آسفالت راه‌های روستایی، نوسازی شبکه معابر روستایی و شهری، احداث، بازسازی و ترمیم جاده‌ها و در نهایت افزایش رفاه مردم می‌شود.

خواجه ای با بیان اینکه، توسعه مناطق روستایی با ایجاد زیرساخت های لازم و زمینه های مناسب، از اهداف اصلی بنیاد مسکن است، افزود: خدمات ارزشمند بنیاد مسکن در سطح روستاها باعث جلوگیری از مهاجرت روستائیان به شهرها، تثبیت جمعیت در روستاها و همچنین ساماندهی و رفع مشکل این قشر شده است.

وی ابراز امیدواری کرد، که با هماهنگی و همکاری بیشتر میان دستگاه های اجرایی، نهادها و مردم گام های موثرتری در جهت توسعه و آبادانی روستاها برداشته شود.

مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان خاطرنشان کرد: تعداد اجرای طرح هادی در روستاهای بالای۲۰ خانوار، ۴۶۹ روستا با میانگین ۶۶ درصد بوده که بالاتر از میانگین اجرای طرح هادی کشوری است.

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانبنیاد مسکنطرح هادیقیر رایگان
sedayezanjannews.ir/nx15541


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»