کد خبر: 15755
1404/04/29 - 14:23


پی نوشت

مرادخانی معاون اقتصادی استاندار زنجان، در همایش وفاق برای سرمایه‌گذاری و ایران ماهر در دانشگاه آزاد اسلامی ابهر گفت: در طول جنگ ۱۲ روزه واحدهای تولیدی ما آسیب چندانی ندیدند و بخش خصوصی در این مدت به خوبی در کنار دولت بود و این همراهی و همدلی جای قدردانی دارد.

پایگاه خبری صدای زنجان

خبر: مرادخانی معاون اقتصادی استاندار زنجان، در همایش وفاق برای سرمایه‌گذاری و ایران ماهر در دانشگاه آزاد اسلامی ابهر گفت: در طول جنگ ۱۲ روزه واحدهای تولیدی ما آسیب چندانی ندیدند و بخش خصوصی در این مدت به خوبی در کنار دولت بود و این همراهی و همدلی جای قدردانی دارد.

مسائلی مانند ناترازی‌ها و مشکلات مربوط به تخصیص و خرید مواد اولیه، موجب مشکلات در واحدهای تولیدی شده و ما از وزارتخانه‌های مرتبط درخواست داریم که در این زمینه توجه ویژه‌ای داشته باشند.

 پی‌نوشت: خانم معاون! در این جنگ 12 روزه بخش خصوصی به خوبی کنار دولت ایستاد،دولت به پاس این وفاداری برای بخش خصوصی و کارگران شاغل در آن چه برنامه‌ای دارد؟ رفع مشکلات مربوط به ناترازی‌ها و مشکلات مربوط به تخصیص و خرید مواد اولیه مگر پشت میکروفون حل می‌شود؟ اصلا آماری از تعداد واحدهایی که با این مشکل سر و کار دارند، دارید؟ راستی برای کارخانه روغن نباتی جهان که نامدیریتی تعطیلش کرد چه کرده‌اید؟ برای سرجین بافت که می‌خواست 2 هزار کارگر را شاغل کند اما حتی نتوانست 700 کارگرش را حفظ کند و صرفا به دنبال تسهیلات بانکی است چه کار خواهید کرد؟ مماشات یا اجرای قانون؟ برای رفع مشکل ناترازی‌ها بروکراسی پیش روی بخش خصوصی را حذف کرده‌اید یا نه؟ قرار بود صنایع غذایی بهروز در زنجان مستقر شود، ان فرش قرمزی که قرار بود پیش روی سرمایه گذاران پهن شود، هنوز هست؟

 بی‌صدا_نباشیم  

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانپی نوشتخبر
sedayezanjannews.ir/nx15755


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»