کد خبر: 15879
1404/05/09 - 11:35


استاندار زنجان:

سد مشمپا در کاهش مشکلات تنش تاثیرگذار است

صادقی گفت:سد مشمپا برای تامین آب شرب بیش از ۲۱۹ روستای دارای تنش آبی و همچنین تامین آب صنعتی شهرک‌های صنعتی و تسهیل سرمایه‌گذاری در احداث نیروگاه‌های خورشیدی، نقش کلیدی دارد

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ صادقی گفت:سد مشمپا برای تامین آب شرب بیش از ۲۱۹ روستای دارای تنش آبی و همچنین تامین آب صنعتی شهرک‌های صنعتی و تسهیل سرمایه‌گذاری در احداث نیروگاه‌های خورشیدی، نقش کلیدی دارد

صدای زنجان، محسن صادقی روز پنجشنبه در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان زنجان که با حضور رئیس جمهور برگزار شد، به وضعیت بحران آب در استان به ویژه در شهرهای زنجان، ابهر، خرمدره و روستاهای استان اشاره کرد و خواستار دستور مساعدت برای تامین اعتبار پروژه حیاتی سد مشمپا و سامانه آبرسانی آن شد.

استاندار زنجان با بیان اینکه سد «مشمپا» از بزرگترین سدهای استان زنجان است، اضافه کرد: حجم مخزن آن در شروع فرآیند ساخت برابر ۷۰۰ میلیون متر مکعب بود که به گفته مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای زنجان در بازنگری طرح در طول دهه ۹۰ به دلیل مباحث اقلیمی حجم مخزن آن به ۳۵۰ میلیون متر مکعب کاهش یافت.

صادقی، این پروژه را برای تامین آب شرب بیش از ۲۱۹ روستای دارای تنش آبی و همچنین تامین آب صنعتی شهرک‌های صنعتی و تسهیل سرمایه‌گذاری در احداث نیروگاه‌های خورشیدی، کلیدی دانست.

استاندار زنجان با بیان اینکه در حال حاضر تولید برق استان یک هزار و ۳۵۰ مگاوات و میزان مصرف آن ۷۰۰ تا ۸۰۰ مگاوات است، اظهار کرد: برق مازاد تولیدی استان وارد شبکه سراسری می‌شود.

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجاناستاندار زنجانآب شربسد مشمپا
sedayezanjannews.ir/nx15879


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»