کد خبر: 16054
1404/05/26 - 14:6


۱۲ معلول زنجانی به مسابقات کشوری بازی‌های بومی و محلی اعزام می‌شوند

مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: ۱۲ معلول برگزیده جشنواره بازی‌های بومی و محلی این استان به مسابقات کشوری راه یافتند که با سایر ورزشکاران به رقابت خواهند پرداخت

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/  مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: ۱۲ معلول برگزیده جشنواره بازی‌های بومی و محلی این استان به مسابقات کشوری راه یافتند که با سایر ورزشکاران به رقابت خواهند پرداخت.

مریم کرمی  افزود: سومین جشنواره بازی های بومی محلی افراد دارای معلولیت زنجانی در برنامه توانبخشی مبتنی بر جامعه به صورت استانی" یک روزه" برگزار شد.

وی اضافه کرد: در این رقابت ها ۵۰ نفر از برگزیدگان مسابقات شهرستانی در ۶ رشته ورزشی دوز فیزیکی(دوزپا)، دال پلان، کلاس کلاس(لی لی)، هفت سنگ مهارتی، مچ اندازی (ایستاده) و دوز فیزیکی(روی میز) به رقابت پرداختند.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان ادامه داد: مرحله اول این مسابقات در ۶ رشته ورزشی دوز فیزیکی(دوزپا)، دال پلان، کلاس کلاس(لی لی)، هفت سنگ مهارتی، مچ اندازی (ایستاده) و دوز فیزیکی(روی میز) در سطح شهرستان ها، برگزار شده بود و مرحله استانی و اختتامیه نیز در شهر زنجان برگزار شد.

کرمی افزود: افراد دارای معلولیت شنوایی، بینایی، جسمی و حرکتی، کم توانان ذهنی و افراد دارای سندرم داون در رده ی سنی ۱۸ تا ۴۵ سال می توانند در این مسابقات شرکت کنند.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان مهم‌ترین هدف این جشنواره را بهبود سطح سلامت جسمی، روانی و اجتماعی افراد دارای معلولیت، بهبود دسترسی آنها به فعالیت‌های ورزشی، بهره‌مندی صحیح از اوقات فراغت و تفریح، بهبود مشکلات گفتاری، اختلال حواس، جمع گریزی، فقر حرکتی ذکر کرد.

کرمی، به ماده هشت قانون حمایت از افراد دارای معلولیت اشاره و خاطرنشان کرد: استفاده افراد دارای معلولیت از مراکز، تاسیسات و خدمات ورزشی دستگاه های دولتی، شهرداری ها و دهیاری ها رایگان است.

منبع/ ایرنا

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانبهزیستیبازیمعلول
sedayezanjannews.ir/nx16054


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»