کد خبر: 16484
1404/07/12 - 9:38


معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی زنجان:

زنجان مرغ را ارزان به بازار تزریق می‌کند

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی زنجان گفت: قیمت فروش مرغ گوشتی در بازار زنجان کم‌تر از میانگین کشوری تعیین می‌شود

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی زنجان گفت: قیمت فروش مرغ گوشتی در بازار زنجان کم‌تر از میانگین کشوری تعیین می‌شود.

محمدعلی صادقی با بیان اینکه قیمت گوشت مرغ در استان زنجان در حال حاضر به حدود ۱۲۰ هزار تومان رسیده است که نسبت به ماه گذشته افزایش ۱۰ هزار تومانی را تجربه کرده است، اظهار کرد: این افزایش قیمت در حالی رخ داده که بررسی‌ها نشان می‌دهد قیمت مرغ در زنجان با سایر استان‌ها اختلاف قابل‌توجهی دارد و همین موضوع باعث بروز مشکلات جدی برای مرغداران و بازار مصرف‌کننده شده است.

وی با بیان اینکه مشکل اصلی مرغداران در زنجان ناشی از همین اختلاف قیمت است. در حالی که تولید مرغ در زنجان نه کمتر از سایر استان‌هاست و شرایط تولید نیز مشابه دیگر استان‌ها است، افزود: قیمت فروش این محصول در بازار زنجان کم‌تر از میانگین کشوری تعیین می‌شود

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی زنجان با اشاره به اینکه این وضعیت باعث می‌شود مرغداران توان تأمین هزینه‌های تولید، خرید نهاده‌های دامی و مدیریت سایر هزینه‌های مربوط به پرورش مرغ را نداشته باشند و حاشیه سود آن‌ها کاهش یابد.

وی گفت: یکی از دلایل اصلی این شرایط، مشکلات مرغداران در تأمین نهاده‌ها است. افزایش قیمت نهاده‌ها و محدودیت دسترسی به آن‌ها، به همراه هزینه‌های بالای نگهداری و مدیریت تولید، باعث می‌شود که تولیدکننده نتواند قیمت منطقی و متناسب با هزینه‌های خود را در بازار اعمال کند.

صادقی با اشاره به اینکه این مسئله به نوبه خود تعادل بازار را بر هم می‌زند و هم مصرف‌کننده و هم تولیدکننده را تحت فشار قرار می‌دهد، عنوان کرد: به همین دلیل مسئولان و نهادهای مربوطه تلاش می‌کنند تا با سیاست‌های نظارتی و مدیریتی، تعادل بازار را حفظ کنند و شرایطی ایجاد کنند که هم تولیدکننده بتواند هزینه‌های خود را پوشش دهد و هم مصرف‌کننده قیمت مناسبی را پرداخت کند

وی با تأکید بر اینکه مدیریت بازار و تنظیم قیمت‌ها، علاوه بر حمایت از تولیدکننده، باعث آرامش بازار و کاهش نوسانات قیمت برای مصرف‌کنندگان نیز خواهد شد، بیان کرد: قیمت گوشت مرغ در زنجان نیازمند توجه ویژه دارد و هماهنگی بین تولید، تأمین نهاده‌ها و مدیریت بازار می‌تواند باعث شود اختلاف قیمت با سایر استان‌ها کاهش یابد و هم تولیدکننده و هم مصرف‌کننده از وضعیت پایدار و منطقی بازار بهره‌مند شوند.

 منبع/ موج رسا

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانبازارمرغ
sedayezanjannews.ir/nx16484


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»