کد خبر: 16559
1404/07/19 - 10:28


رئيس پليس فتا فرماندهی انتظامی استان زنجان:

فریب قیمت‌های پایین اینترنتی را نخورید

رئيس پليس فتا فرماندهی انتظامی استان زنجان گفت: فریب قیمت‌های پایین اینترنتی را نخورید و قبل از پرداخت حتماً نماد اعتماد و درگاه را بررسی و بعد اقدام به خرید اینترنتی شود

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ سید احمد موسوی، رئيس پليس فتا فرماندهی انتظامی استان زنجان با بیان اینکه در سال‌های اخیر با گسترش خرید و فروش اینترنتی، بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند کالاهای مورد نیاز خود را از طریق وب‌سایت‌ها یا شبکه‌های اجتماعی تهیه کنند، اظهار کرد: این روش در ظاهر آسان، سریع و مقرون‌به‌صرفه به نظر می‌رسد، اما زمینه را برای فعالیت گسترده‌ کلاهبرداران اینترنتی نیز فراهم کرده است.

وی با بیان اینکه یکی از شیوه‌های رایج مجرمان سایبری، تبلیغ کالاهایی با قیمت‌های غیرواقعی و بسیار پایین است تا اعتماد و توجه کاربران را جلب کنند، ابراز کرد: آن‌ها معمولاً با وعده‌های وسوسه‌کننده، مانند «تخفیف ویژه»، «فروش محدود» یا «حراج استثنایی»، خریداران را ترغیب می‌کنند تا بدون بررسی کافی، اقدام به پرداخت وجه کنند.

رئيس پليس فتا فرماندهی انتظامی استان زنجان با اشاره به اینکه در بسیاری از موارد، پس از پرداخت، کالایی برای خریدار ارسال نمی‌شود یا کالای دریافتی با مشخصات اعلام‌شده تفاوت دارد، بیان کرد: گاهی نیز اطلاعات بانکی افراد از طریق صفحات جعلی یا درگاه‌های پرداخت غیرمعتبر سرقت می‌شود و خسارت مالی قابل‌توجهی به قربانی وارد می‌شود.

وی گفت: برای پیشگیری از چنین سوءاستفاده‌هایی، همواره باید در هنگام خرید اینترنتی دقت و احتیاط را در اولویت قرار دهید. مهم‌ترین اقدام، بررسی وجود نماد اعتماد الکترونیکی در وب‌سایت فروشگاه است. این نماد، نشانه‌ ثبت و نظارت قانونی بر فعالیت فروشگاه‌های اینترنتی معتبر در ایران است.

موسوی با تأکید بر اینکه همچنین، از خرید از صفحات شخصی یا فروشگاه‌های ناشناس در شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام یا تلگرام جداً خودداری شود، زیرا اغلب فاقد هرگونه نظارت رسمی هستند، گفت: پیشنهاد می‌شود برای اطمینان بیش‌تر، نظرات سایر خریداران را مطالعه کرده و از درگاه‌های پرداخت امن استفاده کنند.

وی اضافه کرد: به خاطر داشته باشید، هیچ کالایی ارزش از دست دادن امنیت مالی و اطلاعات شخصی شما را ندارد. آگاهی و دقت، بهترین راه مقابله با کلاهبرداران اینترنتی است و نماد اعتماد لازم ولی کافی نیست دقت نظر خود کاربر هم مهم است که باید لحاظ شود.

 منبع/ موج رسا

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای_مخاطبانپليس فتاتخفیف ویژهحراج استثنایی
sedayezanjannews.ir/nx16559


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»