کد خبر: 16784
1404/08/11 - 12:38


پوشش سیگنال تلفن همراه در مسکن‌های ملی زنجان ۷۰ درصد است

مدیر مخابرات منطقه زنجان از پوشش ۶۰ تا ۷۰ درصدی آنتن تلفن همراه در مجتمع‌های مسکن ملی خبر داد و گفت: پوشش در این مناطق ۱۰۰ درصد نیست

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ مدیر مخابرات منطقه زنجان از پوشش ۶۰ تا ۷۰ درصدی آنتن تلفن همراه در مجتمع‌های مسکن ملی خبر داد و گفت: پوشش در این مناطق ۱۰۰ درصد نیست.

حبیب‌الله شبستانی، مدیر مخابرات منطقه زنجاندر خصوص پوشش مخابراتی مناطق جدید شهری، به‌ویژه مسکن ملی، توضیحاتی ارائه داد.

مدیر مخابرات منطقه زنجان با اشاره به نصب دکل در مناطقی مانند کوی زیتون که از پروژه‌های مسکن ملی است، افزود: پوشش سیگنال در این مناطق به طور کامل ۱۰۰ درصد نیست و حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد است.وی دلیل این امر را معماری ساختمان‌ها و نحوه قرارگیری آن‌ها دانست و گفت: ساختمان‌های پشت سر هم و موانع فیزیکی مانند آپارتمان‌ها باعث کاهش پوشش سیگنال می‌شوند.

شبستانی از شهروندان خواست تا در صورت وجود مشکل در پوشش سیگنال، با شماره ۹۹۹۰ تماس گرفته و شکایت خود را ثبت کنند که در این صورت کارشناسان بررسی کرده و در صورت لزوم، سایت اختصاصی برای آن منطقه در نظر خواهد گرفت.مدیر مخابرات منطقه زنجان تأکید کرد: مشکل آنتن‌دهی فقط مختص مسکن‌های ملی نیست و دیگر مناطق شهری هم وجود دارد.

وی در خصوص اجرای طرح فیبر نوری گفت: طبق مصوبه کشوری، کابل‌های مسی به تدریج جمع‌آوری و به جای آن‌ها فیبر نوری کشیده خواهد شد. شبستانی اولویت‌بندی سه منطقه اعتمادیه، شهرک کارمندان و کوی فرهنگ را برای اجرای این طرح تا پایان سال جاری اعلام کرد و ابراز امیدواری کرد که این طرح تا سه سال آینده در کل شهر زنجان اجرایی شود.

 منبع/ فارس

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانمخابراتآنتنزنجان
sedayezanjannews.ir/nx16784


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»