پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/
کیفیت آرد و نان در استان
تحت نظارت است
ولیالله زمانی، مدیرکل غله
و خدمات بازرگانی زنجان:
کیفیت
آرد و نان در زنجان از حدود سه تا چهار سال گذشته به صورت دقیق و مستند تحت نظارت مستمر
قرار دارد و فرآیند کنترل کیفیت در تمامی کارخانههای تولید آرد اجرا میشود.
اگر در مورد کیفیت آرد انتقادی
وارد است، باید مصداقی اعلام شود تا به صورت مستند ارائه شود، در برخی موارد این موضوع
مطرح میشود اما از ارائه مصداق خودداری میشود.
در بازههای ۱۵ روزه، انجام کنترل کیفی داخلی بر واحدهای تولیدی توسط
خود اداره کل غله انجام میشود و علاوه بر آن، دستگاههای نظارتی مانند علوم پزشکی،
سازمان استاندارد و اداره غله نیز نمونهبرداری و آزمایشهای مرتبط را انجام میدهند.
هیچگونه
کسری یا انحراف کیفی در تولید آرد کارخانههای زنجان گزارش نشده و تمامی تولید قبل
از توزیع، مورد تأیید دستگاههای نظارتی قرار میگیرد.
۶ شرکت تولید
آرد زنجان را بر عهده دارند که کل آرد نانواییهای یارانهای را تامین میکنند.