کد خبر: 17466
1404/11/05 - 10:20


کاهش طعمه‌های طبیعی از عوامل اصلی نزدیک شدن گرگ‌ها به سکونتگاه‌های انسانی

سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان خدابنده گفت: کاهش طعمه‌های طبیعی از عوامل اصلی نزدیک شدن گرگ‌ها به سکونتگاه‌های انسانی بوده که این موضوع یک زنگ خطر است

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان خدابنده گفت: کاهش طعمه‌های طبیعی از عوامل اصلی نزدیک شدن گرگ‌ها به سکونتگاه‌های انسانی بوده که این موضوع یک زنگ خطر است.

نادر مقدم با اشاره به حضور شکارچیان غیربومی که عمدتاً از استان‌های غربی کشور وارد این شهرستان می‌شوند، نسبت به پیامدهای منفی و نگران‌کننده این پدیده بر تنوع زیستی منطقه هشدار داد.

او تصریح کرد: ادامه این روند می‌تواند آسیب‌های جدی و جبران‌ناپذیری به زیستگاه‌های طبیعی، جمعیت گونه‌های جانوری و تعادل اکولوژیک منطقه وارد کند.

سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان خدابنده در ادامه با اشاره به ضرورت تشدید نظارت‌ها و برخورد قانونی با متخلفان، اضافه کرد: شکار بی‌رویه موجب برهم خوردن زنجیره غذایی، به‌ویژه در میان گوشتخواران بزرگی مانند گرگ، شده است.

مقدم با بیان اینکه کاهش طعمه‌های طبیعی، از عوامل اصلی نزدیک شدن گرگ‌ها به سکونت‌گاه‌های انسانی است، خاطرنشان کرد: حمله گرگ به دام‌های اهلی و حتی احتمال بروز خطر برای انسان، زنگ خطری جدی است که نیازمند مدیریت، کنترل و برخورد قانونی با متخلفان حوزه شکار و صید است.

منبع/ ایسنا

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانخدابندهمحیط زیست
sedayezanjannews.ir/nx17466


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»