کد خبر: 17791
1404/12/14 - 10:39


مرکز انتقال خون زنجان پذیرای اهداکنندگان است

مدیرکل انتقال خون استان زنجان گفت: با توجه به وقوع شرایط جنگی در کشور و نیاز به تامین فرآورده‌های خونی، مرکز انتقال خون استان پذیرای اهداکنندگان است

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ مدیرکل انتقال خون استان زنجان گفت: با توجه به وقوع شرایط جنگی در کشور و نیاز به تامین فرآورده‌های خونی، مرکز انتقال خون استان پذیرای اهداکنندگان است.

المیرا سعیدی افزود: در حال حاضر مشکلی در تامین فرآورده های خونی مورد نیاز در استان وجود ندارد و حضور پرشور اقشار مختلف مردم با توجه به شرایط جنگی مطلوب بوده است.

سعیدی با بیان اینکه در حال حاضر ذخایر خونی در استان کافی است، اضافه کرد: مرکز اهدای خون در چهارراه سعدی شهر زنجان تا ۱۴ اسفند سال جاری فقط در نوبت شب از ساعت ۱۹:۳۰ تا ۲۳:۳۰ و از ۱۶ اسفند ماه تا پایان ماه مبارک رمضان روزهای شنبه تا پنج شنبه در دو نوبت صبح ساعات ۸:۳۰ تا ۱۳:۳۰ بعدازظهر و شب نیز ۱۹:۳۰ تا ۲۳:۳۰ پذیرای داوطلبان برای اهدای خون است.

سعیدی افزود: برنامه خونگیری از اهدا کنندگان در شهرستان های قیدار و ابهر نیز طبق برنامه در حال انجام است و مشکلی در این ارتباط وجود ندارد.

وی با بیان اینکه نیاز به فرآورده های خون مستمر و همیشگی است، گفت: مشارکت هم استانی ها در امر اهدای خون اقدامی ارزشمند است که امیدواریم این رویه تداوم داشته باشد.

سعیدی یادآور شد: انتقال خون استان در سال های اخیر توانسته است با جذب داوطلبان اهداکننده خون و برنامه ریزی های مناسب، عملکرد بهتری داشته باشد و کیفیت دهی را مبنای فعالیت های خود قرار دهد.

مدیرکل انتقال خون استان زنجان خاطر نشان کرد: با توجه به میزان جمعیت زنجان، اهدای خون در استان مطلوب است و ۱۰۰ درصد نیازهای استان را تامین کرده و علاوه بر آن مقداری هم در شبکه خون‌رسانی کشور نقش ایفا می‌کند.

سالانه بیش از ۶۰ هزار واحد فرآورده خونی در این استان اهدا و در مراکز بیمارستانی استفاده می‌شود و بیش از ۶۲ درصد اهدا کنندگان خون به صورت مستمر به این کار اقدام می کنند.

۹۴ درصد اهداکنندگان خون در استان زنجان را مردان و بقیه را زنان تشکیل می دهند.

 منبع/ ایرنا

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجاناهدا خونفرآورده خونیانتقال خون
sedayezanjannews.ir/nx17791


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»