کد خبر: 17853
1404/12/24 - 12:15


۳۰ هزار بیمار خاص زنجان در سامانه بیمه سلامت نشان دار شدند

مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان گفت: بیش از ۳۰ هزار بیمار خاص و صعب العلاج استان در سامانه سازمان، نشان دار شده و خدمات لازم را دریافت می‌کنند

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان گفت: بیش از ۳۰ هزار بیمار خاص و صعب العلاج استان در سامانه سازمان، نشان دار شده و خدمات لازم را دریافت می‌کنند.

سعید کرمی زنجانی افزود: تایید بیمه‌ای اینترنتی دارو برای این بیماران در وضعیت موجود لغو شده است و نیازی به اخذ تاییدیه در داروخانه‌ها نیست.

وی اظهار کرد: اعتبار پرونده دارویی بیمارانی که از داروهای خاص استفاده می‌کنند، تا پایان فروردین امسال تمدید شده است و این بیماران نیازی به مراجعه و تمدید اعتبار پرونده دارویی ندارند.

کرمی زنجانی افزود: برای بیمارانی که به تازگی و برای بار اول نیازمند اخذ داروهای پرونده‌ای هستند، شرط تشکیل پرونده برداشته شده است.

وی اضافه کرد: این موضوع مربوط به بیماران خاص و صعب العلاج و برخی بیمارانی است که اخذ داروی آنها به تشکیل پرونده نیاز داشت.

مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان گفت: در حال حاضر با توجه به وضعیت موجود، بیماران خاص و صعب العلاج در کل کشور نیاز به تشکیل پرونده دارویی یا تمشدید و تایید نسخه توسط اداره‌های کل بیمه سلامت ندارند.

وی ادامه داد: هم اکنون در زمینه نسخه الکترونیکی نیز مشکلی وجود ندارد و این نسخه‌ها در حال صدور است و اگر مشکلی در این زمینه وجود داشته باشد دستورالعمل لازم برای وضعیت اضطراری صادر شده است و آمادگی لازم وجود دارد.

مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان تاکید کرد: بیمه شدگان می توانند با شماره گیری ۱۶۶۶ که سامانه پاسخگویی ۲۴ ساعته و آنلاین بیمه سلامت است مشکلات و سوالات خود را مطرح و در اسرع وقت توسط کارشناسان پاسخ خود را دریافت کنند.

 منبع/ ایرنا

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانبیمه سلامتبیماران خاص
sedayezanjannews.ir/nx17853


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»