کد خبر: 17866
1404/12/25 - 12:20


فعالیت ۳۵ مرکز مثبت زندگی بهزیستی زنجان در ایام جنگ

مدیرکل بهزیستی استان زنجان از فعالیت ۳۵ مرکز مثبت زندگی بهزیستی در ایام جنگ در استان خبر داد

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ مریم کرمی، مدیرکل بهزیستی استان زنجان امروز  اظهار داشت: ۳۵ مرکز مثبت زندگی تحت نظارت بهزیستی استان زنجان در ایام جنگ فعال بوده و پای‌کار هستند و مددجویان می‌توانند جهت بهره‌گیری از خدمات موردنیاز خود به این مراکز مراجعه کنند ,در حال حاضر جانشینان مسئولین فنی نیز آماده پاسخگوی مراجعین هستند.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان تأسیس و فعالیت مراکز مثبت زندگی را اقدامی ارزشمند در راستای ارائه خدمات محله محور به مددجویان عنوان کرد و گفت: باتوجه‌به محله محور بودن این‌گونه مراکز، دسترسی مددجویان بسیار راحت شده و آنان قادرند تا در کوتاه‌ترین زمان به خدمات سازمان بهزیستی دسترسی پیدا کرده و مددکار نیز در کوتاه‌ترین زمان و به راحت‌ترین شیوه خدمات خود را ارائه دهد.

کرمی با اشاره به فعالیت ۳۵ مرکز مثبت زندگی و ارائه‌ی ۲۲ خدمت به جامعه هدف، افزود: چون این مراکز در محل سکونت مددجویان بهزیستی هستند، مددجو به‌راحتی در همسایگی خود می‌تواند از خدمات بهزیستی بهره‌مند شود و اصل رازداری حرفه‌ای، تکریم ارباب‌رجوع، حفظ شأن و کرامت مددجو به‌عنوان مهم‌ترین اصول باید در سرلوحه کار مددکاران قرار گیرد.

منبع/ فارس

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانبهزیستیجنگ
sedayezanjannews.ir/nx17866


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»