کد خبر: 17901
1405/01/02 - 11:20


برنامه اداره‌کل غله برای مشکل بانکی برخی نانوایی‌های استان زنجان چیست؟

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان، با اشاره به اختلالات به‌وجود آمده در سامانه‌های یکی از بانک‌های عامل، گفت: در روزهای اخیر برخی از متصدیان واحدهای نانوایی استان با مشکل در برداشت وجوه حاصل از فروش نان مواجه شده‌اند که این موضوع ناشی از اختلال در سامانه‌های بانکی است

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/  مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان، با اشاره به اختلالات به‌وجود آمده در سامانه‌های یکی از بانک‌های عامل، گفت: در روزهای اخیر برخی از متصدیان واحدهای نانوایی استان با مشکل در برداشت وجوه حاصل از فروش نان مواجه شده‌اند که این موضوع ناشی از اختلال در سامانه‌های بانکی است.

ولی‌الله زمانی با بیان اینکه برای رفع مشکلات معیشتی نانوایان و تسهیل فعالیت واحدهای نانوایی تمهیداتی در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: بر این اساس از روز یکشنبه ۲ فروردین‌ماه تا اطلاع ثانوی، صرفاً آن دسته از متصدیان واحدهای نانوایی استان که مبالغ کارکرد سامانه نانینو به حساب‌های جایگزین آنان واریز نشده و اسامی‌شان از سوی بانک سپه به‌طور رسمی تأیید شده باشد، مجاز به استفاده از کارت‌خوان دوم خواهند بود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان با تأکید بر اینکه تخصیص سهمیه ماه‌های آتی صرفاً بر اساس کارکرد ثبت‌شده در سامانه نانینو انجام می‌شود، تصریح کرد: در صورت عدم احراز شرایط مربوط به عدم واریز وجوه، احتمال کاهش سهمیه واحدهای نانوایی وجود دارد.

زمانی ادامه داد: رعایت کامل همه ضوابط سامانه نانینو از جمله قیمت‌های مصوب، سقف سهمیه، عرف منطقه و سایر مقررات مرتبط برای تمامی واحدهای نانوایی الزامی است و سهمیه آرد نیز بر مبنای تراکنش‌های ثبت‌ شده از طریق کارتخوان دوم محاسبه خواهد شد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: هرگونه تخلف در استفاده از کارت‌خوان دوم مشمول اقدامات قانونی و اعمال مقررات خواهد بود.

 منبع/ایسنا

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجاننانوانانینونانوایی
sedayezanjannews.ir/nx17901


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»