کد خبر: 18503
1405/03/10 - 9:47


بارش باران در زنجان پیش بینی شد

کارشناس مسوول پیش بینی اداره کل هواشناسی استان زنجان گفت:با افزایش پوشش ابر، بارش‌های نقطه‌ای باران به خصوص در مناطق شمالی استان و ارتفاعات دور از انتظار نیست

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ کارشناس مسوول پیش بینی اداره کل هواشناسی استان زنجان گفت:با افزایش پوشش ابر، بارش‌های نقطه‌ای باران به خصوص در مناطق شمالی استان و ارتفاعات دور از انتظار نیست.

الهام نجفی افزود: بر اساس آخرین نقشه های هواشناسی، آسمان استان طی امروز صاف تا قسمتی ابری پیش بینی شده است که از بعدازظهر با وزش باد همراه خواهد شد.

وی یادآور شد: در برخی مناطق استان سرعت وزش باد به آستانه نسبتا شدید هم خواهد رسید و طی هفته جاری سامانه قوی بارشی در استان نخواهیم داشت.

نجفی اظهار داشت: دمای هوا نیز تغییراتی در روزهای پیش رو نخواهد داشت و هوای خنکی در استان حاکم خواهد بود.

وی ادامه داد: طی شبانه روز گذشته روستای خیرآباد زنجان با پنج درجه سانتیگراد کمترین و چورزق در شهرستان طارم با ۳۴ درجه سانتیگراد بیشترین دمای هوای استان را ثبت کردند.

نجفی گفت: دمای شهر زنجان هم اکنون ۱۵ درجه سانتیگراد بوده که نسبت به روز گذشته در همین ساعت ۲ درجه کاهش یافته است.

وی افزود: در شبانه روز گذشته دمای کمینه و بیشینه زنجان بین هفت و ۲۶ درجه سانتیگراد، ابهر و خرمدره ۱۱ و ۲۶ درجه، قیدار هفت و ۲۶ درجه، ماهنشان ۱۳ و ۲۸ درجه، آببر ۱۶ و ۳۱ درجه، ‌ زرین آباد هفت و ۲۴ درجه و سلطانیه ۶ و ۳۱ درجه سانتیگراد گزارش شد.

استان زنجان از ۵۷ ایستگاه هواشناسی برخوردار است که کارشناسان حرفه‌ای در چهار باب از این ایستگاه‌ها به صورت شبانه روزی و چهار ایستگاه دیگر نیز به طور ۱۲ ساعته، مستقر هستند.

داده‌های وضعیت جوی در مابقی ایستگاه‌های استان نیز به صورت خودکار جمع آوری می‌شود.


اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانبارانروستای خیر آباد زنجاناقلیم
sedayezanjannews.ir/nx18503


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»