کد خبر: 18554
1405/03/16 - 10:16


تصادفات مرگبار در محورهای مواصلاتی زنجان ۷ کشته برجای گذاشت

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان از تصادف بین دو خودروی پژوپارس و پژو ۴۰۵ در جاده قیدار - همدان خبر داد و گفت: این حادثه ۳ جان‌باخته و ۳ مصدوم بر جای گذاشت

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان از تصادف بین دو خودروی پژوپارس و پژو ۴۰۵ در جاده قیدار - همدان خبر داد و گفت: این حادثه ۳ جان‌باخته و ۳ مصدوم بر جای گذاشت.

حکمت‌الله هاشمی اظهار کرد: ساعت ۰۰:۰۲ بامداد امروز ۱۶ خردادماه، گزارشی مبنی بر برخورد یک دستگاه پژو پارس با پژو ۴۰۵ در کیلومتر ۲۶ جاده قیدار - همدان به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات استان اعلام شد.

وی افزود: بلافاصله ۳ تیم عملیاتی از پایگاه امداد و نجات زرین‌رود شهرستان خدابنده و یک تیم از پایگاه کرسف به‌عنوان تیم پشتیبان به محل حادثه اعزام شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان ادامه داد: این سانحه ۶ حادثه‌دیده داشت که متأسفانه ۳ نفر شامل ۲ سرنشین پژوپارس و یک سرنشین پژو ۴۰۵ جان خود را از دست دادند.

هاشمی تصریح کرد: نجاتگران هلال‌احمر پس از انجام عملیات رهاسازی، پیکر جان‌باختگان را به عوامل انتظامی حاضر در صحنه تحویل دادند و ۳ مصدوم نیز توسط عوامل اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند. این عملیات در ساعت ۰۲:۳۹ بامداد به پایان رسید.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان در ادامه از وقوع حادثه دیگر برخورد یک دستگاه تریلی با سواری پژوپارس در جاده زنجانمیانه خبر داد که این سانحه نیز ۴ جان‌باخته و یک مصدوم بر جای گذاشت.

هاشمی‌ گفت: ساعت ۱۸:۳۳ روز جمعه ۱۵ خردادماه، گزارشی مبنی بر برخورد یک دستگاه تریلی با سواری پژوپارس در کیلومتر ۸۴ جاده زنجانمیانه به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات استان اعلام شد.

او افزود: بلافاصله یک تیم عملیاتی از پایگاه تیرپارک شهرستان زنجان و یک تیم پشتیبان از پایگاه آغکند شهرستان میانه به محل حادثه اعزام شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان ادامه داد: پس از ارزیابی اولیه مشخص شد ۴ سرنشین خودروی پژوپارس جان خود را از دست داده و راننده تریلی نیز مصدوم شده است.

هاشمی تصریح کرد: نجاتگران هلال‌احمر پس از انجام اقدامات اولیه، پیکر جان‌باختگان را به عوامل انتظامی حاضر در صحنه تحویل دادند و مصدوم نیز برای ادامه روند درمان به مراکز درمانی منتقل شد.


اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانهلال احمرتصادفمرگ
sedayezanjannews.ir/nx18554


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»