کد خبر: 18928
1405/04/25 - 10:6


تسریع در اجرای اصلاحات هندسی معابر زنجان ضروری است

عضو شورای اسلامی شهر زنجان خواستار تسریع در اجرای پروژه‌های اصلاح هندسی معابر شد و گفت: کندی اجرای این طرح‌ها موجب نارضایتی شهروندان می‌شود

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ سعید نجفی، عضو شورای اسلامی شهر زنجان  به اجرای پروژه‌های اصلاح هندسی معابر در سطح شهر اشاره و اظهار کرد: پروژه محور شهیدان کریمی با هدف رفع گره‌های ترافیکی در اولویت قرار گرفته و پیش‌بینی می‌شود در صورت فراهم بودن شرایط، فازهای بعدی آن نیز امسال به بهره‌برداری برسد.عضو شورای اسللمی شهر زنجان افزود: اجرای اصلاحات هندسی در نقاط مختلف شهر بر اساس پیشنهاد شهرداری و پلیس راهور و پس از تصویب در شورای ترافیک استان و شهرستان انجام می‌شود و همه این اقدامات با هدف روان‌سازی ترافیک و بهبود عبور و مرور شهری است. وی با انتقاد از کندی اجرای برخی از این پروژه‌ها تصریح کرد: در بعضی از نقاط، روند اجرای اصلاحات هندسی بسیار کند است و همین موضوع باعث شده شهروندان نسبت به این طرح‌ها دیدگاه منفی پیدا کنند.

تفویض بخشی از اختیارات شورای ترافیک استان به شهرستان، روند تصمیم‌گیری را تسریع کرده استنجفی از برگزاری منظم جلسات شورای ترافیک شهرستان و تفویض بخشی از اختیارات شورای ترافیک استان به این شورا خبر داد و گفت: این اقدام با هدف تسریع در بررسی و تصمیم‌گیری درباره مسائل ترافیکی انجام شده است.عضو شورای اسلامی شهر زنجان با اشاره به تغییرات صورت‌گرفته در روند رسیدگی به مسائل ترافیکی گفت: با حضور مستمر معاون استاندار، جلسات به‌صورت منظم برگزار می‌شود و برای تسریع در رسیدگی به موضوعات ارجاعی، بخشی از مسئولیت‌های شورای ترافیک استان به شورای ترافیک شهرستان واگذار شده است.

وی افزود: شورای ترافیک شهرستان برگزار می‌شود و بسیاری از موضوعاتی که پیش از این باید در شورای ترافیک استان مطرح می‌شد، اکنون در سطح شهرستان بررسی و تعیین تکلیف می‌شود که این امر روند تصمیم‌گیری را سرعت بخشیده است.نجفی با اشاره به حضور نمایندگان دستگاه‌های مختلف از جمله راه و شهرسازی، شهرداری و شورای شهر در جلسات شورای ترافیک شهرستان، گفت: در بخش کارشناسی اقدامات خوبی انجام می‌شود و متخصصان مربوطه در این جلسات حضور دارند، اما در مرحله اجرای مصوبات با موانعی مواجه هستیم که گاهی موجب نارضایتی مردم می‌شود.

عضو شورای اسلامی شهر زنجان با بیان اینکه برخی مشکلات اجرایی برای شهروندان قابل درک نیست، تصریح کرد: برای نمونه در یکی از پروژه‌های اصلاح هندسی، به دلیل وجود دو تیر تأسیساتی معارض، امکان اجرای دوربرگردان مطابق برنامه وجود نداشته است، اما مردم از علت ایجاد محدودیت‌های ترافیکی اطلاع ندارند و تصور می‌کنند این اقدامات بدون دلیل انجام شده است.

وی تأکید کرد: لازم است پیش از اجرای پروژه‌های ترافیکی، موانع احتمالی شناسایی و رفع شود و همچنین اطلاع‌رسانی مناسب به شهروندان صورت گیرد تا از ایجاد نارضایتی و سوءبرداشت جلوگیری شود.

 منبع/ فارس

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانترافیکاصلاحات هندسی
sedayezanjannews.ir/nx18928


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»