کد خبر: 19662
1405/06/29 - 13:38


مساجد را دولتی نکنید

پی نوشت

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز
خبر: ناصحی مقدم عضو شورای اسلامی شهر زنجان: در گذشته ردیف اعتباری برای مساجد شهر نبود که امسال برای آن ردیف بودجه تعريف شده است.
ساخت سرویس بهداشتی، شیرآلات؛ تعمیرات تاسیساتی، تجهیزات حرارتی و... مصالح از طرف شهرداری زنجان تأمین می شود. هر مسجد با سقف ۵۰۰ میلیون تومان است،
 توسط معاونت عمرانی یا سایر معاونت‌ها پیگیری می‌شود.

پی‌نوشت: بدون شک، پاسداشت و رسیدگی به مساجد و مراکز فرهنگی به عنوان سنگرهای هویتی جامعه، اقدامی در خور تحسین است. اما آنچه در این میان ابهام‌برانگیز است، ورود مستقیم شهرداری به حوزه‌هایی است که شاید در اولویت وظایف ذاتی این نهاد نباشد. تخصیص ردیف بودجه مشخص برای تعمیرات و تجهیز مساجد، آن هم با سقف اعتباری قابل توجه، پرسش‌هایی اساسی را به ذهن متبادر می‌کند: آیا این اقدام به جای حمایت موردی، تبدیل به یک تعهد سازمانی دائمی برای شهرداری نخواهد شد؟ و مهم‌تر آنکه در صورت پذیرش این مسئولیت توسط پارلمان شهری، نقش نهادهای متولی مستقیم همچون اداره اوقاف و امور خیریه و سازمان تبلیغات اسلامی چیست؟
به راستی سهم درآمدهای حاصل از موقوفات و اماکن تجاریِ وابسته به مساجد در بازسازی آن‌ها کجاست و چرا پیگیری این ضرورت‌ها از مسیر قانونی متولیان اصلی به بودجه‌خواریِ شهری تغییر جهت داده است؟
آنچه حائز اهمیت است این موضوع بوده که مساجد در طول تاریخ ایران همواره توسط مردم اداره می‌شود و نباید این رویکرد تغییر یافته و دولتی شود چرا که این روند موجب خواهد شد، پیوند بین مردم و مساجد از بین رفته و عامه مردم از مساجد فاصله بگیرند.
اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانمسجدمراکز فرهنگیزنجان
sedayezanjannews.ir/nx19662


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»