کد خبر: 20004
1405/07/28 - 11:44


رئیس کل دادگستری استان زنجان:

اشتغال پایدار زندانیان به کاهش آسیب‌های اجتماعی خانواده‌ها کمک می‌کند

رئیس کل دادگستری استان زنجان گفت: راه‌اندازی کارگاه‌های تخصصی، حرفه‌آموزی و ایجاد اشتغال پایدار برای زندانیان، نقش مؤثری در کاهش مشکلات معیشتی و آسیب‌های اجتماعی خانواده‌های آن‌ها دارد

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/  سروش سلطانی: رئیس کل دادگستری استان زنجان گفت: راه‌اندازی کارگاه‌های تخصصی، حرفه‌آموزی و ایجاد اشتغال پایدار برای زندانیان، نقش مؤثری در کاهش مشکلات معیشتی و آسیب‌های اجتماعی خانواده‌های آن‌ها دارد.

محبوب افراسیاب در جلسه مجمع انجمن حمایت از زندانیان استان زنجان، با بیان اینکه وظیفه حکومت اسلامی توزیع فقر نیست، بلکه توزیع عادلانه ثروت در جامعه است، ادامه داد: خانواده‌های زندانیان از جمله گروه‌های آسیب‌پذیری هستند که ممکن است در پی زندانی شدن یکی از اعضای خانواده، با مشکلات اقتصادی و معیشتی جدی مواجه شوند. از این رو، حمایت از این خانواده‌ها و مصون‌سازی آن‌ها در برابر فقر، ضرورتی اجتماعی است.

او با هشدار دادن نسبت به پیامدهای فقر مطلق در خانواده‌های زندانیان، بیان کرد: تشدید مشکلات معیشتی می‌تواند برخی خانواده‌ها را در معرض آسیب‌های اخلاقی و اجتماعی قرار دهد و در صورت گرفتار شدن آن‌ها در چرخه آسیب و انحراف، مسئولیت اجتماعی متوجه همه ما خواهد بود.

افراسیاب راه‌اندازی کارگاه‌های تخصصی، آموزش مهارت‌های حرفه‌ای و فراهم کردن زمینه اشتغال پایدار زندانیان را از اقدامات مؤثر در کاهش مشکلات و آسیب‌های اجتماعی خانواده‌های آن‌ها دانست و بر ضرورت توجه جدی به این موضوع تأکید کرد.

وی همچنین حمایت همه‌جانبه از خانواده‌های زندانیان برای تأمین نیازهای اساسی و هزینه‌های زندگی را ضروری دانست و گفت: پشتیبانی واقعی از خانواده‌های زندانیان و خود زندانیان، علاوه بر برخورداری از ارزش معنوی، راهکاری منطقی برای کاهش بزهکاری‌های اجتماعی در جامعه است.

 در ابتدای این جلسه، بهروز عباسی، دادستان زنجان و رئیس هیئت‌ مدیره انجمن حمایت از زندانیان استان همراه حبیب یگانه، بازرس انجمن، گزارشی از اقدامات انجام‌شده، میزان درآمد و هزینه‌ها و کمک‌های ارائه‌شده به خانواده‌های زندانیان ارائه کردند. در پایان جلسه نیز با رأی اعضای مجمع، حبیب یگانه و کرامت‌الله نیکخواه بهرامی به‌عنوان بازرس انتخاب شدند.


اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجاندادگستریزندانیزنجان
sedayezanjannews.ir/nx20004


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»