کد خبر: 32
1396/05/01 - 19:46


در جلسه شورای هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اعلام شد:

طارم، اولویت نخست اشتغال استان

ثبت‌نام 7 هزار نفر برای طرح کاروزی صدای زنجان- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با اشاره به این‌که شهرستان طارم به عنوان اولویت نخست طرح‌های اشتغال انتخاب شده است، تصریح کرد: سهم استان از طرح کارورزی ۲ هزار و ۶۳۰ فرصت شغلی است.

پایگاه خبری صدای زنجان

در جلسه شورای هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اعلام شد:

طارم، اولویت نخست اشتغال استان

یوسفی: ثبت‌نام 7 هزار نفر برای طرح کاروزی

صدای زنجان- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با اشاره به این‌که شهرستان طارم به عنوان اولویت نخست طرح‌های اشتغال انتخاب شده است، تصریح کرد: سهم استان از طرح کارورزی ۲ هزار و ۶۳۰ فرصت شغلی است.

به گزارش صدای زنجان، محمدرضا یوسفی دیروز در جلسه شورای هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با تأکید بر این‌که استان زنجان توانست 2 کرسی از 5 کرسی هیئت مدیره کانون کارآفرینی کشور را کسب کند که این یک موفقیت برای استان است، خاطرنشان کرد: طرح تکاپو در راستای شناسایی فرصت‌های شغلی با توجه به نیازهای بومی است به طوری که با اجرایی شدن این طرح 6 هزار فرصت شغلی در استان ایجاد می‌شود.

وی با اشاره به بررسی رسته‌های اولویت‌دار در طرح تکاپو ابراز کرد: در آینده نزدیک رسته‌های اولویت‌دار این طرح در کارگروه اشتغال در استانداری بررسی می‌شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان عنوان کرد: مناطق اشتغال در استان به 3 دسته تقسیم می‌شود که شهرستان طارم به‌خاطر استعداد و ظرفیت‌های خوب و قابل قبولی که دارد، منطقه نخست استان در اشتغال شناخته می‌شود.

وی با اشاره به دومین و سومین مناطق اشتغال استان گفت: غرب استان که شامل شهرستان‌های خدابنده، ماهنشان و ایجرود است به عنوان دومین منطقه اشتغال و شهرستان‌های ابهر، خرمدره، سلطانیه و زنجان به عنوان سومین اولویت اشتغال در استان هستند.

یوسفی با بیان این‌که طرح کارورزی با هدف 150 هزار شغل در کشور طراحی شده است، افزود: سهم استان از این طرح 2 هزار و 630 فرصت شغلی است که نفرات را به واحدهای پذیرنده معرفی می‌کنند.

ثبت‌نام 7 هزار نفر برای طرح کاروزی

وی گفت: در سامانه حدود 7 هزار نفر برای طرح کارورزی ثبت‌نام کردند که تاکنون 800 نفر شرایط لازم را دارند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با اشاره به طرح روستا تعاون خاطرنشان کرد: امیدواریم با اجرای طرح روستا تعاون که مقرر است در 32 روستای استان اجرا شود، 320 فرصت اشتغال جدید و پایدار ایجاد شود.

در ادامه جلسه هدایت صفری، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان نیز با اشاره به فراهم‌کردن بازار کار برای مهارت‌دیدگان در آموزش فنی‌وحرفه‌ای تصریح کرد: جنگ اقتصاد در بازارسازی است و باید در بازار استان زمینه را فراهم کنیم تا افراد آموزش دیده بتوانند در بازار کار کنند و محصولات تولیدی خود را به عرضه برسانند.

ایجاد 2 هزار شغل در استان توسط کمیته امداد

وی با اشاره به طرح‌های اشتغال‌یابی کمیته امداد خاطرنشان کرد: کمیته امداد سال گذشته توانست 2 هزار شغل در استان ایجاد کند.

صفری با پیشنهاد این‌که باید نمایشگاه دائمی در استان برای عرضه صنایع دستی به وجود آید، یادآور شد: نمایشگاه‌های یک هفته و دوره‌ای مناسب بازار استان نیست و باید یک محل برای نمایشگاه دائمی در استان ایجاد شود.

مسعود علیاری، مدیرکل تأمین اجتماعی استان نیز در این جلسه با اشاره به فعالیت‌های سازمان تأمین اجتماعی در راستای کاهش نرخ بیکاری تصریح کرد: برای استفاده مجدد از افرادی که بیمه بیکاری دریافت می‌کنند، این سازمان دست به کار شده و در نظر دارد با اعطای تسهیلات به کارفرمایان دوباره از این افراد استفاده کند.

وی خاطرنشان کرد: قانون اخیر مجلس برای تصویب طرح کاج برای به‌کارگیری یک میلیون نفر در واحدهای متوسط و کوچک تولیدی و خدماتی و بودجه ‌10 هزار میلیارد ریالی که برای این طرح در نظر گرفته شده است باید مورد توجه قرار گیرد.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان با انتقاد از به‌کارگیری دوباره بازنشستگان در همان محل خدمت عنوان کرد: اشتغال مجدد بازنشستگان سبب خنثی شدن تلاش‌های دستگاه‌های اجرایی برای ایجاد اشتغال برای جوانان می‌شود چرا که در سطح استان 70 هزار بازنشسته وجود دارد و ماهانه 100 میلیارد تومان حقوق افراد بازنشسته پرداخت می‌شود.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس نیز در این جلسه در پاسخ به سؤال خبرنگاران در زمینه طرح سؤال از رئیس جمهوری به وجود 130 امضا در این بخش گفت: طبق آئین‌نامه داخلی مجلس برای طرح سؤال از رئیس جمهور 74 امضا کافی است و تقریباً 2 برابر حد نصاب، امضا داریم.

علی وقف‌چی با تأکید بر این‌که سؤال از رئیس جمهوری با 130 امضا هم چنان به قوت خود باقی است و تاکنون امضاهای اخذ شده نیز پس گرفته نشده است، خاطرنشان کرد: نظر رئیس مجلس شورای اسلامی و تعدادی از نمایندگان بر این است که این موضوع با تعامل مورد بررسی قرار گرفته و حل شود.

وی در ادامه با اشاره به این‌که نمایندگانی که سؤال از رئیس جمهور را امضا کرده‌اند اصرار دارند تا احقاق حق سپرده‌گذاران انجام نشده و تمام حقوق آن‌ها به هر نوعی پرداخت نشود از سؤال خود منصرف نمی‌شوند، تصریح کرد: در این زمینه فرصت 15 روزه‌ای برای انجام هرگونه اقدامی به مسئولان مرتبط داده شده است.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر این‌که در صورتی که در فرصت 15 روزه اقدامی در این زمینه انجام نشود مراحل قانونی در رابطه با طرح سؤال از رئیس جمهوری انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از این نوع مشکلات یکی از اهداف این است که با عوامل ایجاد کننده فساد یا مشکلی در سیستم بانکی و مالی کشور برخورد شده و به راحتی رهایی پیدا نکنند و مسئولیت کوتاهی خود را بپذیرند.

نمایندگان مجلس در انتخاب کابینه دولت دوازدهم دخالت نمی‌کنند

وی با بیان این‌که نمایندگان مجلس در انتخاب کابینه دولت دوازدهم به طور یقین دخالت نمی‌کنند، گفت: انتظار داریم در کابینه دولت دوازدهم دو ویژگی سنی وزرا و استفاده نکردن از بازنشسته‌ها و لزوم جوان‌گرایی کابینه رعایت شود.

وقف‌چی با تأکید بر این‌که با رعایت دو ویژگی عنوان شده در بالا برای انتخاب کابینه دوازدهم به طور یقین کمک به‌سزایی به دولت می‌شود، خاطرنشان کرد: اعتقاد ما بر این است است از بازنشسته‌ها و افراد بالای 55 سال به عنوان اعضا در کابینه دولت دوازدهم استفاده نشود.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر این‌که قرآن بزرگ‌ترین کتاب درس زندگی سعادتمند هر انسان محسوب شده و در صورتی که به دنبال پرورش انسان کامل هستیم توجه به قرآن بزرگ‌ترین نتیجه را می‌تواند داشته باشد، بیان کرد: عملیاتی کردن دستورات قرآن در زندگی نتایج مؤثری به بار می‌آورد که کاملاً محسوس است.

وی در جلسه شورای هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی در جمع مسئولان مرتبط نیز با انتقاد از برنامه‌های حوزه اشتغال، وضعیت برنامه‌های اجرایی شده در این بخش را مناسب ارزیابی نکرد و گفت: بازنشسته‌ها فضای اشتغال جوانان را اشغال کردند در حالی که هر فرد در کشور باید یک شغل داشته باشد ولی وضعیت کنونی با این واقعیت هم‌خوانی ندارد.

وقف‌چی با تأکید بر لزوم مهارت‌آموزی توسط دانشجویان و توجه به تدوین برنامه‌های عملیاتی برای اشتغال‌زایی هر فرد در کشور بیان کرد: در طی نامه‌ای که در سال 82 به رئیس‌‌جمهور وقت نوشتم به لزوم توجه جدی به اتخاذ تدابیر لازم برای ایجاد شغل به هر یک از افراد جامعه و این‌که در دانشگاه‌ها باید به دانشجو علاوه بر دانش، تکنولوژی و مهارت نیز آموخته شود، تأکید کردم.

وی با بیان این‌که در عصر کنونی عالم به کسی گفته می‌شود که مهارت لازم در حوزه‌های مختلف داشته باشد، تصریح کرد: در کشور ما در حوزه استانداردسازی در بخش‌های مختلف ضعیف عمل کردیم.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر از سازمان امورمالیاتی در راستای حمایت از اشتغال به عدم دریافت ارزش افزوده از صنایع دستی و فرش از سوی این سازمان ابراز خرسندی کرد.

افزایش 60 درصدی واردات لوازم خانگی

وقفچی با تأکید بر لزوم تحریم واردات برخی از کالاهایی که تولیدات آن‌ها در داخل کشور انجام می‌شود، اشاره کرد و یادآور شد: با توجه به آمارهای ارائه شده واردات لوازم خانگی با افزایش 60 درصدی همراه بوده است.

وی با بیان این‌که حوزه صادرات نیاز به توجه جدی داشته و باید برنامه‌های عملیاتی در راستای توسعه این بخش تدوین شود، ابراز کرد: دستگاه‌های اجرایی استان باید در بخش تولید برنامه‌هایی را با محوریت صادرات ارائه کنند تا زمینه اقتصاد پررونق‌ فراهم شود.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس با اشاره به این‌که برطرف شدن بخش قابل توجهی از مشکلات مردم در گرو حل مشکل اشتغال در کشور است، خاطرنشان کرد: ضرورتی ندارد افراد بازنشسته مجدد مشغول به کار شده و فضای جوانان را در این بخش اشغال کنند.

 

اقدام کننده: روزنامه صدای زنجان

sedayezanjannews.ir/nx32


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»