کد خبر: 7621
1400/02/30 - 11:9


رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان:

غذای بیمارستان‌ها تخت نظر کارشناسان است

پرویز قزلباش با تاکید بر اینکه بیماران کرونایی می‌بایست از غذای سالم و مغذی برخوردار باشند، تصریح کرد: در تمامی آشپزخانه‌های بیمارستان‌های استان کارشناس تغذیه حضور داشته و بر تهیه غذاهای بیماران نظارت دارد و با توجه به اینکه بیماران کرونایی می‌بایست از تغذیه سرشار از ویتامین و پروتئین باشند، غذاهایی که برای این بیماران تهیه و پخت می‌شود از ارزش غذایی بالاتری برخوردار است

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان- به گفته متخصصان بیماران کرونایی در ایام نقاهت بیماری دچار مشکلاتی نظیر کاهش وزن، از بین رفتن بافت عضلانی، کاهش اشتها، مشکلات تنفسی، خستگی، اختلالات بویایی و چشایی می‌شوند که باید با مصرف غذاهای مقوی، پرکالری و پروتئین جبران شود.

این در حالیست که شهروندی در تماس با صدای زنجان از غذاهای بیمارستان‌ها برای بیماران کرونایی گله‌مند بوده و اظهار کرد: با توجه به اینکه بیماران کرونایی می‌بایست تغذیه مغذی داشته باشند ولی در بیمارستان‌های زنجان بیماران کرونایی از وضعیت تغذیه مناسبی برخوردار نیستند و با توجه به اینکه هزینه‌های درمانی بالا بوده و همچنین مجوز همراه برای این بیماران وجود ندارد تا از خوراکی‌های مغذی خارج از بیمارستان نیز بهره¬مند شوند، این بیماران با مشکل تغذیه برخوردارند.

وی بر این باور است این بیمارانی که در بیمارستان‌ها بستری هستند حال مساعدی برای رسیدگی به تغذیه خود ندارند و وجود همراه نیز برایشان امکان‌پذیر نیست تا در دادن غذاها و خوراکی‌ها کمک حال‌شان باشند و برای همین این بیماران نمی‌توانند از تغذیه مناسب برخوردار باشند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان این اظهارات را رد می‌کند و می‌گوید: در حال حاضر غذاهای بیماران در بیمارستان‌ها در آشپزخانه‌ای تهیه می‌شود که زیر نظر متخصص تغذیه بوده و کارشناسان تغذیه نیز بر پخت و رعایت اصول بهداشتی غذاها و میزان ارائه غذا به بیماران، تنظیم و ترکیب غذاها از نظر ارزش غذایی نیز نظارت دارند.

پرویز قزلباش با تاکید بر اینکه بیماران کرونایی می‌بایست از غذای سالم و مغذی برخوردار باشند، تصریح کرد: در تمامی آشپزخانه‌های بیمارستان‌های استان کارشناس تغذیه حضور داشته و بر تهیه غذاهای بیماران نظارت دارد و با توجه به اینکه بیماران کرونایی می‌بایست از تغذیه سرشار از ویتامین و پروتئین باشند، غذاهایی که برای این بیماران تهیه و پخت می‌شود از ارزش غذایی بالاتری برخوردار است.

این مسئول خاطر نشان می‌کند: بیماران کرونایی که در خانه‌ها مدت نگاهتگاه خود را می‌گذرانند نیز لازم است، از غذاهای مغذی و یا غذاهای معمولی که ارزش بالاتری دارند، استفاده کنند.

انتهای پیام/

خبرنگار: زهرا احمدی


اقدام کننده: دبیر تحریریه

صدای زنجانعلوم پزشکی زنجانقزلباشغذای بیمارستانی
sedayezanjannews.ir/nx7621


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»