پرویز قزلباش با تاکید بر اینکه بیماران کرونایی میبایست از غذای سالم و مغذی برخوردار باشند، تصریح کرد: در تمامی آشپزخانههای بیمارستانهای استان کارشناس تغذیه حضور داشته و بر تهیه غذاهای بیماران نظارت دارد و با توجه به اینکه بیماران کرونایی میبایست از تغذیه سرشار از ویتامین و پروتئین باشند، غذاهایی که برای این بیماران تهیه و پخت میشود از ارزش غذایی بالاتری برخوردار است
پایگاه خبری صدای زنجان-
به گفته متخصصان بیماران کرونایی در ایام نقاهت بیماری دچار مشکلاتی نظیر کاهش
وزن، از بین رفتن بافت عضلانی، کاهش اشتها، مشکلات تنفسی، خستگی، اختلالات بویایی
و چشایی میشوند که باید با مصرف غذاهای مقوی، پرکالری و پروتئین جبران شود.
این در حالیست که شهروندی در
تماس با صدای زنجان از غذاهای بیمارستانها برای بیماران کرونایی گلهمند بوده و اظهار
کرد: با توجه به اینکه بیماران کرونایی میبایست تغذیه مغذی داشته باشند ولی در بیمارستانهای
زنجان بیماران کرونایی از وضعیت تغذیه مناسبی برخوردار نیستند و با توجه به اینکه
هزینههای درمانی بالا بوده و همچنین مجوز همراه برای این بیماران وجود ندارد تا
از خوراکیهای مغذی خارج از بیمارستان نیز بهره¬مند شوند، این بیماران با مشکل
تغذیه برخوردارند.
وی بر این باور است این بیمارانی
که در بیمارستانها بستری هستند حال مساعدی برای رسیدگی به تغذیه خود ندارند و
وجود همراه نیز برایشان امکانپذیر نیست تا در دادن غذاها و خوراکیها کمک حالشان
باشند و برای همین این بیماران نمیتوانند از تغذیه مناسب برخوردار باشند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
زنجان این اظهارات را رد میکند و میگوید: در حال حاضر غذاهای بیماران در بیمارستانها
در آشپزخانهای تهیه میشود که زیر نظر متخصص تغذیه بوده و کارشناسان تغذیه نیز بر
پخت و رعایت اصول بهداشتی غذاها و میزان ارائه غذا به بیماران، تنظیم و ترکیب
غذاها از نظر ارزش غذایی نیز نظارت دارند.
پرویز قزلباش با تاکید بر اینکه
بیماران کرونایی میبایست از غذای سالم و مغذی برخوردار باشند، تصریح کرد: در تمامی
آشپزخانههای بیمارستانهای استان کارشناس تغذیه حضور داشته و بر تهیه غذاهای بیماران
نظارت دارد و با توجه به اینکه بیماران کرونایی میبایست از تغذیه سرشار از ویتامین
و پروتئین باشند، غذاهایی که برای این بیماران تهیه و پخت میشود از ارزش غذایی
بالاتری برخوردار است.
این مسئول خاطر نشان میکند: بیماران
کرونایی که در خانهها مدت نگاهتگاه خود را میگذرانند نیز لازم است، از غذاهای
مغذی و یا غذاهای معمولی که ارزش بالاتری دارند، استفاده کنند.
انتهای پیام/
خبرنگار: زهرا احمدی