کد خبر: 13521
1403/09/12 - 9:41


استاندار زنجان:

دولت وفاق؛ فرصت تاریخی برای توسعه کشور است

استاندار زنجان گفت: دولت وفاق یک فرصت تاریخی برای بسیج همه توانایی های کشور جهت تحقق توسعه در کشور بوده و دنبال دعوا و تخاصم نیست

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ استاندار زنجان گفت: دولت وفاق یک فرصت تاریخی برای بسیج همه توانایی های کشور جهت تحقق توسعه در کشور بوده و دنبال دعوا و تخاصم نیست.
سید محسن صادقی در نشست با اعضای هیات رئیسه خانه احزاب استان زنجان با بیان اینکه وفاق یک گفتمان نیست یک راهبرد ملی است، گفت: نگاه گفتمان وفاق به احزاب و تشکل های سیاسی، یک رویکرد مثبت و مبتنی بر تقویت و توانمندسازی است به گونه ای که سیاست کاملا حرفه ای درچارچوب امنیت ملی است.
 وی خاطرنشان کرد: استانداری یک منصب سیاسی و حکمرانی است و اصلی ترین وظیفه اش کسب رضایتمندی اجتماعی و افزایش حامیان نظام مردم سالاری دینی است و احصای نظام مسائل و موضوعات راهبردی استان و حل مسائل با کمک همه کسانی است که نگاه توسعه ای به استان دارند، شاخص موفقیت حل هر مسئله، مردم و افکار عمومی است.
وی خاطرنشان کرد: راهبرد وفاق در حل مسئله و بهره گیری از همه ظرفیت های تخصصی کشور در رفع موانع وسعه، بکارگیری افراد شایسته و توانمند در حوزه مدیریت های تخصصی و حرفه ای معنا پیدا می کند.
صادقی به لزوم بهره گیری از ظرفیت احزاب در توسعه استان اشاره کرد و گفت: احزاب و فعالان حزبی استان در زمینه های مختلف همچون جذب سرمایه گذاری مشارکت در معرفی نیروهای شایسته و پیشبرد برنامه های توسعه ای می توانند کمک کننده باشند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود شکاف بین نسلی و واگرایی سیاسی را از جمله مشکلات و مسائل در کشور عنوان کرد و گفت: اقبال عمومی از احزاب به نوع گفتمان و کیفیت حضور در قدرت سیاسی و ارزیابی افکار عمومی از عملکرد منتخبان سیاسی است. احزاب نیازمند توانمندسازی و ارتقاء به سطح تعریف شده از احزاب به مفهوم کلاسیک آن یعنی تربیت و کادرسازی حرفه ای، منابع مالی مشخص و شفاف، گسترش سازمانی به اقصی نقاط کشور و تلاش برای دستیابی به قدرت سیاسی و حفظ آن بر اساس کسب رضایت عمومی، داشتن منابع مالی شفاف، رعایت اخلاق حرفه ای در چارچوب ضوابط و مقررات قانونی است.
صادقی به هجمه سنگین با ماهیت نرم، نیمه سخت و سخت علیه کشور، توسط کشورهای متخاصم در دنیا اشاره کرد و گفت: در چنین شرایطی همه نیروهایی که دل در گرو نظام دارند، باید در صیانت از میراث امام راحل(قدس سره) بکوشند، وی افزود: با یک جریان سیاسی نمی‌ توان چالش های پیش رو را حل کرد و این امر تجربه شده ای است؛ ما چاره ای جز اتخاذ راهبرد وحدت و انسجام ملی، برای تامین معیشت عمومی و ایجاد امید به آینده نداریم.
وی رادیکالیسم در هر گرایشی را به مثابه سم برای کشور دانست و گفت:  البته این نوع رفتارها قابل حذف نیست ولی لازم است چنین رویکردهایی‌از متن به حاشیه هدایت و در راس تصمیم گیری ها قرار نگیرند.
صادقی پدیده رانت خواری در ابعاد اطلاعات، جایگاه حقوقی و حقیقی افراد را از دیگر آفت حکمرانی برشمرد و ادامه داد: تضعیف و بی آینده نشان دادن کشور یک اقدام مغایر با امنیت ملی است و باید برای رونق اقتصاد، ایجاد اشتغال و امیدآفرینی تلاش نمود.
ابوالفضل رفیعی ، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان هم در این نشست احزاب را از مولفه های نظام مردم سالاری برشمرد و گفت: در زمان حاضر ۴۶ شعبه احزاب کشوری و یک حزب مستقل استانی در استان فعالیت دارند.
وی خاطرنشان کرد: مجموعه گروه های سیاسی و احزاب و جریانات سیاسی استان در حوزه کنشگری های سیاسی به ویژه رقابت های انتخاباتی از نیروهای اخلاق مدار بوده و با رعایت قواعد سیاسی و حزبی فعالیت دارند از این رو قابل تحسین هستند.
رییس خانه احزاب استان زنجان نیز با بیان اینکه ساختار سیاسی ما حزب گریز است، گفت: با این روند، احزاب دچار مشکلات هستند و آنچنان که باید جدی گرفته نمی شود.
رسول بیات به لزوم حرکت به سمت حکمرانی حزبی اشاره کرد و افزود: خانه احزاب نهاد صنفی است و بر همپوشانی و هم افزایی در زمینه توانمندسازی احزاب متمرکز است.
وی اظهار کرد: هیات رییسه خانه احزاب در استان زنجان متشکل از فراکسیون های اصلاح طلب ، اصولگرا و اعتدال گرایان بوده و با تاکید بر رویکرد اخلاق مداری فعالیت های خود را دنبال می کند.
بیات به بی نتیجه ماندن موضوع اختصاص زمین برای احداث ساختمان خانه احزاب استان اشاره کرد و گفت: احزاب نیازمند توجه و حمایت هستند.
وی به ضرورت باز نگه داشتن فضای تعاملی احزاب و مدیریت اجرایی استان تاکید کرد و گفت: در خانه احزاب استان کمیته های مختلفی در حال فعالیت هستند که در صورت جدی گرفته شدن ،می تواند منشأ اثر باشند.
اعضای هیات رئیسه خانه احزاب استان در این جلسه ضمن بیان نقطه نظرات خود در خصوص مشکلات و مسایل استان بر ضرورت تفاهم و وفاق در حل مسائل و بهره گیری از همه ظرفیت ها از جمله احزاب و تشکل های سیاسی در پیگیری این مسائل تاکید کردند.
**وفاق ملی فقط یک گفتمان نیست بلکه یک راهبرد ملی برای توسعه و پیشرفت است
گفتنی است طی هفته جاری سیدمحسن صادقی با فرمانداران، معاونان و بخشداران استان زنجان نیز دیدار داشت.
وی در این دیدار با بیان اینکه فرمانداران و فرمانداری ها یک حوزه حکمرانی محسوب می شوند افزود: هر فرماندار یک رئیس جمهور در حوزه و جغرافیای مسئولیتی است.
وی با تاکید بر برگزاری نشست های تخصصی روی مسائل و موضوعات راهبردی شهرستان و بهره گیری از ذخیره دانایی صاحب نظران در حوزه های کارشناسی تاکید و اضافه کرد: مسائل هر شهرستان از زبان با تجربه ها ،به طور مستقیم دریافت و به عبارتی دیگر به کیلومتر صفر بازنگردید.
استاندار زنجان با بیان اینکه طبق برنامه ریزی انجام شده حضور در شهرستان ها  با رویکرد مسئله محوری و حل مسئله انجام خواهد گرفت، گفت: انتقال دانش کمک زیادی در سرعت بخشیدن به اقدامات و تصمیمات اتخاذ شده خواهد داشت.
صادقی با بیان اینکه حوزه حکمرانی فراتر از سلیقه و علایق سیاسی است، افزود: سوء گیری و گرایش و گزینش در خدمات ارائه شده معنایی ندارد، لازمه تحقق اهداف و برنامه های توسعه در جغرافیای شهرستان، مدیریت و اقتدار مدیریتی است.
وی با بیان اینکه لازمه مدیریت موفق، توجه و تامین نیازهای ابتدایی یک حکمرانی است اظهار داشت: کشور در شرایط سختی قرار دارد، چالش های پیش رو در ابعاد مختلف چندلایه، پیچیده و ترکیبی است. بهره گیری از همه ظرفیت های حوزه مسئولیتی و مرکز استان با تشکیل اتاق های فکر و بهره گیری از اندیشه جمعی اجتناب ناپذیر است.
 استاندار زنجان با بیان اینکه برای عزت بخشیدن به این مهم باید یک ستادی در استان تشکیل و وظیفه آن پشتیبانی از فرمانداری های استان باشد، گفت: در نقطه تلاقی با صف و با حوزه ها فرمانداری ها به طور مستمر ارزیابی خواهند شد.
صادقی با بیان اینکه تلاش می شود با تشکیل این ستاد مسائل مرتفع و نیاز شهرستان ها به حداقل برسد، افزود: فرمانداران باید بیش از گذشته روی وفاق و توسعه به عنوان گفتمان دولت چهاردهم تمرکز نمایند.
این مسئول با بیان اینکه گفتمان دولت چهاردهم گفتمان مبنایی است، گفت: این گفتمان به این معنی است که هر کس دل در گرو نظام اسلامی دارد ، می تواند به پیشبرد این مهم کمک کند.
وی خطاب به فرمانداران توصیه کرد از فعالیت های سطحی، نمایشی، کلیشه ای و یا مصادره کار دیگران جدا اجتناب نموده و بر انجام چندکار بنیادین، اساسی و ماندگار در چارچوب سند آمایش، برنامه های بالادستی و محور توسعه استان تمرکز کنند.
استاندار زنجان توجه به افکار عمومی و رضایتمندی اجتماعی را یک اصل دانسته و افزود: مردم استان زنجان دقیق و قدرشناسند. رسانه امروز به صورت کاملا شیشه ای بر عملکرد حاکمان نظارت دارند و هر دو مرجع ذکر شده یعنی مردم و رسانه باید محترم شمرده شوند.
وی با بیان اینکه از مدیران انتظار بر این است بر مسائل کاری خود اشراف کامل داشته باشند، گفت: یک فرماندار باید همه لایه های زیرین حوزه مسئولیتی خود را بشناسد و این مهم را مورد توجه قرار دهید.
صادقی با بیان اینکه مدیران و فرمانداران همواره در معرض مطالبه گری و پاسخگویی هستند، افزود: فرمانداران در بخش های مختلف با هدف شناسایی نقاط کور حضور میدانی داشته باشند تا گره های خدمات رسانی گشوده شود.
وی بر تعامل فعال با نمایندگان محترم مردم شریف استان در مجلس شورای اسلامی تاکید و اظهار داشت: در انتصابات دقت شود تا با شایسته گزینی تعارضات به حداقل ممکن کاهش و همگرایی افزایش یابد.
وی با بیان اینکه رویکرد تغییرات بر اساس ارزیابی عملکرد و مبتنی بر شایسته سالاری صورت می گیرد، اظهار داشت: به طور طبیعی وقتی یک جریانی در مردم سالاری دینی از صندوق رای مسئولیت می پذیرد، تغییر در مدیریت های سیاسی هم طبیعی و هم ضروری محسوب می شود.
استاندار زنجان با تاکید بر اینکه شاخص رضایتمندی اجتماعی در ارزیابی عملکرد تعیین کننده خواهد بود خاطر نشان کرد:  سیاست های به کار گرفته شده و اثر بخش آن مستمرا مورد ارزیابی و در صورت لزوم بازنگری قرار گیرد.
وی در پایان بر ضرورت شکل گیری اتاق فکر در شهرستان ها تاکید کرد و گفت: در این اتاق نخبگان و صاحب نظران دعوت و از اندیشه و تجارب آنها برای توسعه با رویکرد وفاق بهره گیری شود.
انتهای پیام/

اقدام کننده: سیده فیروزه موسوی

صدای زنجاناستانداراماماحزاب
sedayezanjannews.ir/nx13521


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»