کد خبر: 14236
1403/11/25 - 8:45


افزایش سرعت وزش باد و کولاک در زنجان پیش‌بینی شد

کارشناس پیش بینی اداره کل هواشناسی زنجان گفت: از بعدازظهر امروز /پنجشنبه/ به تدریج شرایط جوی استان ناپایدار و سرعت وزش باد افزایش می‌یابد که این وضعیت به وقوع کولاک برف در ارتفاعات منجر می‌شود

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای  زنجان نیوز/  کارشناس پیش بینی اداره کل هواشناسی زنجان گفت: از بعدازظهر امروز /پنجشنبه/ به تدریج شرایط جوی استان ناپایدار و سرعت وزش باد افزایش می‌یابد که این وضعیت به وقوع کولاک برف در ارتفاعات منجر می‌شود.

مرتضی قدیمی افزود: امروز در ارتفاعات بارشهای خفیفی روی خواهد داد و از فردا این سامانه بارشی تقویت می شود که در اغلب مناطق بارش برف و در مناطق گرمسیر استان بارش باران را تجربه خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه حجم بارش ها قابل توجه نخواهد بود، یادآور شد: روز جمعه سرعت وزش باد در برخی مناطق استان به آستانه نسبتا شدید خواهد رسید که در مناطق بادگیر و ارتفاعات استان باید آمادگی وقوع کولاک وجود داشته باشد.

قدیمی اظهار داشت: از روز شنبه هفته آینده شرایط جوی پایداری در استان حاکم و آسمان اغلب مناطق صاف می شود.

وی با اشاره به افزایش دما در زنجان طی امروز، ادامه داد: هم اکنون دمای شهر زنجان منفی ۲ درجه است که این میزان نسبت به روز گذشته در همین ساعت هفت درجه افزایش یافته است.

قدیمی گفت:‌ تا روز یکشنبه دما در مناطق مختلف استان اندکی درنوسان است اما انتطار تعییرات جدی در الگوهای دمایی وجود ندارد و صبح ها همچنان دما منفی خواهد بود.

وی افزود: طی شبانه روز گذشته گرماب با دمای منفی ۱۰ درجه سانتیگراد سردترین و آب بر با دمای ۱۲ درجه سانتگیراد بیشترین دمای استان را ثبت کردند و دمای شهر زنجان نیز بین منفی سه تا ۶ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.

استان زنجان از ۵۷ ایستگاه هواشناسی برخوردار است که کارشناسان حرفه‌ای در چهار باب از این ایستگاه‌ها به صورت شبانه روزی و در چهار ایستگاه دیگر نیز به طور ۱۲ ساعته، مستقر هستند.

داده‌های وضعیت جوی در مابقی ایستگاه‌های استان نیز به صورت خودکار جمع‌آوری می‌شود.


اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانبادزمستانبرف
sedayezanjannews.ir/nx14236


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»