کد خبر: 14318
1403/12/02 - 13:31


فرمانده انتظامی شهرستان خرمدره خبرداد:

کشف محموله مواد محترقه در خرمدره

فرمانده انتظامی شهرستان خرمدره در پی توقیف یک دستگاه کامیونت باری هیوندا از کشف 432 هزار عدد مواد محترقه به ارزش 10 میلیارد ریال خبر داد

پایگاه خبری صدای زنجان

 پایگاه خبری صدیا زنجان نیوز/ فرمانده انتظامی شهرستان خرمدره در پی توقیف یک دستگاه کامیونت باری هیوندا از کشف 432 هزار عدد مواد محترقه به ارزش 10 میلیارد ریال خبر داد.

 سرهنگ "مقدم" در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: روز گذشته ماموران پلیس آگاهی شهرستان با اشراف پیرامونی و اقدامات پلیسی از  قاچاق مواد محترقه غیر مجاز از استان های همجوار مطلع شدند.

وی افزود : در این راستا ماموران به محور اتوبان زنجان قزوین اعزام و موفق به شناسایی یک دستگاه کامیونت باری حامل بار قاچاق شدند که بعد از توقیف و بازرسی این کامیونت 432 هزار عدد مواد محترقه از نوع ترقه  به صورت قاچاق کشف شد.

فرمانده انتظامی شهرستان خرمدره ضمن اشاره به ارزش 10 میلیاردی این تعداد مواد محترقه تصریح کرد: در این عملیات یک نفر دستگیر که پس از تشکیل پرونده مقدماتی تحویل مراجع قضائی شد.

سرهنگ مقدم در پایان ازشهروندان درخواست کرد:  کنترل و مراقبت بیشتری نسبت به جوانان و فرزندان خود داشته باشند تا دچار آسیب ها و خطرات احتمالی استفاده از مواد محترقه خطرناک نشوند و در صورت داشتن هرگونه اخبار و اطلاعاتی مبنی بر فروش و یا نگهداری مواد محترقه مراتب را در اسرع وقت به مرکز فوریت های پلیس110 گزارش کنند.

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانمواد محترقهآتش سوزیچهارشنبه سوری
sedayezanjannews.ir/nx14318


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»