کد خبر: 14706
1404/01/19 - 13:32


سومین ایستگاه هواشناسی شهر زنجان افتتاح شد

ایستگاه خودکار اقلیم شناسی دانشگاه علوم پایه به عنوان مرتفعترین ایستگاه شهری زنجان روز /سه شنبه/ با حضور مسئولان استانی به بهره‌برداری رسید.

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ ایستگاه خودکار اقلیم شناسی دانشگاه علوم پایه به عنوان مرتفعترین ایستگاه شهری زنجان روز /سه شنبه/ با حضور مسئولان استانی به بهره‌برداری رسید.

 مسعود بیات منش معاون امور عمرانی استاندار زنجان در این مراسم ضمن ابراز خرسندی از راه اندازی این ایستگاه و ارتباط موثر اداره کل هواشناسی زنجان و دانشگاه های استان به ویژه دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه بر اهمیت داده برداری برخط از اطلاعات هواشناسی برای رصد پدیده های جوی در جهت مدیریت شهری تاکید کرد.

در ادامه سعدالله نصیری قیداری رییس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان نیز به لزوم ارتباط دستگاه های اجرایی و دانشگاه ها اشاره و بابت گسترش کاربردهای این ایستگاه در زمینه های تخصصی ابراز امیدواری کرد.

مدیر هواشناسی استان زنجان نیز با اشاره به ویژگی‌ها و مزایای ایستگاه هواشناسی خودکار، گفت: این ایستگاه در راستای توسعه شبکه پایش استان احداث شده است و در رصد پدیده های هواشناسی بسیار کاربرد دارد.

محمدرضا رحمن نیا خاطر نشان کرد: همچنین این ایستگاه امکان ثبت و گزارش لحظه ای دما، رطوبت، سرعت و سمت باد و میزان بارندگی را به صورت شبانه روزی دارد.

استان زنجان از ۵۷ ایستگاه هواشناسی برخوردار است که کارشناسان حرفه‌ای در چهار باب از این ایستگاه‌ها به صورت شبانه روزی و در چهار ایستگاه دیگر نیز به طور ۱۲ ساعته، مستقر هستند.

داده‌های وضعیت جوی در مابقی ایستگاه‌های استان نیز به صورت خودکار جمع‌آوری می‌شود.


اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجاندانشگاه علوم پایهایستگاه هواشناسیآب و هوا
sedayezanjannews.ir/nx14706


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»