کد خبر: 14779
1404/01/26 - 12:48


رییس شورای اسلامی شهر زنجان:

معارضان طرح شهیدان کریمی در زنجان به حداقل رسیدند

رییس شورای اسلامی شهر زنجان گفت: با پیگیری‌ها و هماهنگی‌ها در اجرای طرح بزرگ راهسازی موسوم به محور شهیدان کریمی، شمار معارضان در محدوده آن به حداقل رسیده‌‎ است

پایگاه خبری صدای زنجان

 پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ رییس شورای اسلامی شهر زنجان گفت: با پیگیری‌ها و هماهنگی‌ها در اجرای طرح بزرگ راهسازی موسوم به محور شهیدان کریمی، شمار معارضان در محدوده آن به حداقل رسیده‌ است.  

 منصور مرادلو در جلسه علنی شورای شهر زنجان، افزود: در ایام تعطیلات نوروزی خدمات رسانی بی وقفه در جریان بود و حتی شاهد یک روز تعطیلی در برخی مجموعه های شهرداری نبودیم.

وی با بیان اینکه قبل از تعطیلات نوروزی جلسه ای با قرارگاه خاتم الانبیا برای پیشبرد طرح های در دست اجرا در شهر داشتیم، ادامه داد: روز گذشته هم جلسه خوبی در این خصوص برگزار شد.

مرادلو ضمن قدردانی از همراهی دستگاههای خدمات رسان در اجرای طرح شهیدان کریمی، گفت: با همراهی های انجام شده، زمینه برای عملیات عمرانی فراهم شده است.

وی اظهار کرد: رمپ جهتی محور شهیدان کریمی، طبق اعلام مجری طرح تا سه ماه آینده زیر ترافیک می رود.

طرح راهسازی شهری در زنجان موسوم به محور شهیدان کریمی، بزرگترین پروژه ترافیکی تاریخ شهر زنجان است که در مسیر میدان سپاه تا آرامستان شهر زنجان با برآورد اعتبار ۱۰ هزار میلیارد ریالی به منظور حل معضلات ترافیکی اجرایی شده است.

طبق طرح ارائه شده محور شهیدان کریمی دارای چهار تقاطع در مسیر خواهد بود و کل طرح نیز طوری ساخته خواهد شد که عارضه سطحی نداشته باشد.

این پروژه شهری سوم خرداد ۱۴۰۲ همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر با محوریت قرارگاه خاتم الانبیا در غرب شهر زنجان کلنگ زنی شد.

رییس شورای اسلامی شهر زنجان در ادامه از انعقاد قرارداد دوم احداث طرح بوستان شهر خبر داد و گفت: از فردا عملیات اجرایی در این طرح بزرگ آغاز می شود.

مرادلو به تعیین تکلیف قبرستان قدیمی دهخدا اشاره کرد و گفت: از سه سال گذشته عملیات اجرایی این طرح آغاز شده بود و با همراهی مسوولان این مهم به سرانجام رسید.

وی افزود: با بودجه ای که برای ساماندهی این محدوده در نظر گرفته می توان امیدوار بود که دغدغه ۵۰ ساله اهالی برای ساماندهی این مکان رفع شود.

پیشرفت ۴۳ درصدی طرح شهیدان کریمی

منصور سلطانی محمدی شهردار زنجان نیز در این جلسه در سخنانی به میزان پیشرفت طرح های عمده عمرانی در شهر اشاره کرد و گفت: تا به امروز طرح سبزه میدان به پیشرفت ۹۰ درصدی، محور شهیدان کریمی به پیشرفت ۴۳ درصدی و طرح بوستان شهر نیز به پیشرفت ۵۳ درصدی رسیده است.

وی به ‌آغاز روکش آسفالت مکانیزه در معابر شهری از اسفند سال گذشته اشاره کرد و افزود: این موضوع در چند محور انجام شده و اجرای آن در معابر دیگر هم در دستور کار است.

 

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانپروژه شهیدان کریمیآسفالتقبرستان قدیمی دهخدا
sedayezanjannews.ir/nx14779


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»