کد خبر: 16383
1404/07/02 - 10:50


شهرداری زنجان آماده مدیریت گاوازنگ است

شهردار زنجان از آمادگی شهرداری برای مدیریت گاوازنگ خبر داد و گفت: این امر نیازمند همراهی سایر دستگاه‌ها است

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ منصور سلطانی محمدی، شهردار زنجان، ضمن تأکید بر آمادگی شهرداری برای پذیرش مسئولیت مدیریت مجموعه گاوازنگ، خواستار همکاری و همراهی دستگاه‌های ذی‌ربط برای حل مشکلات شهری شد.شهردار زنجان با اشاره به انتقادات و گلایه‌های شهروندان در خصوص مجموعه گاوازنگ، این نقدها را بسیار درست خواند و بر ضرورت همکاری همه ارگان‌های دست‌اندرکار در کمترین زمان ممکن تأکید کرد. وی ادامه داد: شهرداری آمادگی پذیرش مسئولیت این مجموعه را دارد، اما این امر نیازمند همراهی سایر دستگاه‌ها است.

سلطانی محمدی با بیان اینکه شهروندان زنجانی غالباً از مجموعه گاوازنگ استفاده می‌کنند، بر تمایل شهرداری برای نقش داشتن در این مجموعه تأکید کرد. شهردار زنجان افزود: اگر گروه، ارگان یا بخش خصوصی توانمندی بهتری برای مدیریت آن دارد، واقعاً ما هم دوست نداریم مسئولیت بیشتری از وظایف جاری بپذیریم، اما اگر نباشد، باز هم آمادگی داریم.وی به مثال پروژه تملک قبرستان متروکه اشاره کرد و گفت: بعد از یک تا دو سال پیگیری و با همراهی سازمان اوقاف، شهرداری ۶۰ میلیارد تومان برای تملک این قبرستان که رها شده بود، تهاتر کرد.سلطانی محمدی با بیان اینکه این پول از جیب مردم و از عوارض آنها پرداخت می‌شود، افزود: شهرداری می‌توانست ورود نکند، چون آنجا کاربری و متولی داشت، اما به‌خاطر مردم ورود کردیم.

طرح مسیر سلامت و ساماندهی زیر دکل‌ها

شهردار زنجان در خصوص مسیر سبز_ سلامت که در حال طراحی آن هستند، گفت: این طرح با همکاری دانشگاه زنجان در حال انجام است و در صورت اجرا، طولانی‌ترین مسیر سلامت کشور خواهد بود. وی با بیان اینکه این مسیر از غرب تا شرق شهر زنجان به طول ۳۰ تا ۳۵ کیلومتر امتداد خواهد داشت، آن را یک دستاورد بی‌نظیر برای شهر دانست.سلطانی محمدی همچنین به معضل زیر دکل‌های فشار قوی در شهر زنجان اشاره کرد و گفت: شهرداری باوجوداینکه وظیفه‌اش نیست، اما برای حل این مشکل ورود کرده است.

ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های گردشگری زنجان

شهردار زنجان به ظرفیت‌های گردشگری زنجان، به‌ویژه بازار زنجان به‌عنوان طولانی‌ترین بازار مسقف کشور اشاره کرد و گفت: ما نمی‌توانیم از این ظرفیت‌ها استفاده کنیم.وی بر لزوم همکاری این نهادها برای معرفی و بهره‌برداری از ظرفیت‌های گردشگری شهر تأکید کرد.

 منبع/ فارس

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانشهرداری زنجانگاوازنگگردشگری
sedayezanjannews.ir/nx16383


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»