کد خبر: 16849
1404/08/19 - 9:2


رئیس هیئت ورزش‌های ناشنوایان و کم شنوایان استان در گفت‌و‌گو با صدای زنجان از چالش‌های این هیئت می‌گوید

صدای ناشنوایان شنیده نمی‌شود!

محمد فرهادی: چالش تامین هزینه ورزشکاران ناشنوا برای حضور در میادین قهرمانی دغدغه اصلی است

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ ثمین شکوری: در حالی که هیئت ناشنوایان و کم شنوایان استان زنجان بستری برای استعدادیابی افراد با شرایط خاص است و می‌تواند زمینه را برای حضور این افراد در میادین ورزشی فراهم کند اما به نظر می‌رسد مشکلات هیئت در سال‌های گذشته و عدم توان مالی برای حضور موثر ورزشکاران در میادین ورزشی ملی و جهانی مانعی برای استعدادیابی و پرورش این استعدادها شده و مانعی برای افتخارآفرینی این قشر برای کشور و امیدآفرینی در بین توان‌یابان شود.

محمد فرهادی، رئیس هیئت ورزش‌های ناشنوایان و کم شنوایان استان زنجان در این زمینه در گفت‌و‌گو با صدای زنجان با اشاره احیای دوباره ورزش ناشنوایان و کم‌شنوایان استان اظهار کرد: هیئت ورزش‌های ناشنوایان و کم‌شنوایان استان زنجان از خواب زمستانی بیدار شده و با برگزاری مسابقات استعدادیابی از سال 1403 در سطح استان، 9 رشته ورزشی تنیس روی میز، دو‌و‌میدانی، فوتبال، فوتسال، بسکتبال، شنا، تیراندازی با تفنگ و اسکی و برخی رشته‌های ورزشی به‌صورت گلخانه‌ای را در این زمینه فعال کرده است.

تمرکز اصلی هئیت ناشنوایان و کم شنوایان بر استعدادیابی است

فرهادی با بیان اینکه تمرکز اصلی این هیئت بر استعدادیابی قرار گرفته است، افزود: میانگین سنی ورزشکاران به طور قابل توجهی کاهش یافته است؛ ورزشکاران در رشته‌هایی مانند تکواندو، دو و میدانی و تیراندازی از رده سنی نونهالان به‌صورت حرفه‌ای و آماتور فعالیت دارند.

وی ادامه داد: برخی رشته‌های ورزشی مانند تیراندازی به‌صورت همگانی هستند که ورزشکاران در همه رده‌های سنی به‌صورت حرفه‌ای و آماتور تمرینات را پیگیری می‌کنند.

رئیس هیئت ورزش‌های ناشنوایان و کم شنوایان استان مهم‌ترین رویداد پیش‌روی ورزشکاران این رشته را المپیک ناشنوایان توکیو خواند و گفت: ناشنوایان استان زنجان با کسب سهمیه موفق شدند در مسابقات آسیایی در رشته دو‌و‌میدانی و تکواندو حضور پیدا کنند اما در المپیک توکیو هیچ نماینده‌ای از استان نداریم.

فرهادی با بیان اینکه استعدادیابی، مهم‌ترین وظیفه این هیئت است، افزود: با همه تلاش‌ها و استعدادیابی‌های انجام شده، هنوز موفق به کشف استعداد تمام کم‌شنوا و ناشنوایان استان نشده‌ایم و این اقدام باید جدی‌تر از گذشته در سطح استان پیگیری شود.

وی ادامه داد: با وجود اطلاع‌رسانی‌های صورت گرفته، هنوز برخی خانواده‌ها به علت محدودیت‌های موجود در جریان کشف استعداد‌های فرزندان وهدایت آن‌ها نیستند و هیئت ناشنوایان استان سعی می‌کند با کمک کشف استعداد توسط مربیان در باشگاه‌های ورزشی، این ورزشکاران را به هیئت ناشنوایان معرفی کند تا با حمایت از آنان به کاهش هزینه‌های ورزشی، تامین مایحتاج و هدایت آنان در مسیر قهرمانی بپردازد.

رئیس هیئت ورزش‌های ناشنوایان و کم شنوایان استان چالش تامین هزینه ورزشکاران این رشته برای حضور در میادین قهرمانی را دغدغه اصلی این هیئت خواند و گفت: با وجود خیرین و شرکت‌های خصوصی گسترده در سطح استان، ورزش استان زنجان هنوز حمایت مالی خوبی نداشته و بودجه کافی برای حمایت شایسته از ورزشکاران را ندارد.

وی به از بین رفتن و نادیده گرفته شدن استعداد‌ برخی از ناشوانایان و کم‌شنوایان استان اشاره کرد و افزود: برخی استعداد‌های این رشته به علت حمایت نشدن به سوی مسیرهای نادرستی هدایت می‌شوند و گاهی شاهد آن هستیم که کودک‌همسری در دختران و گرایش پسران به کار‌های خلاف افزایش یافته است.

رئیس هیئت ورزش‌های ناشنوایان و کم شنوایان استان زنجان با بیان اینکه حمایت از ورزشکاران یکی از ضرورت‌های اصلی جامعه است افزود: ورزشکاران با حضور خود در میاین جهانی و بین‌المللی موجب افتخارآفرینی برای جامعه و کشور می‌شوند؛ عدم حمایت و سرکوب استعداد آنان تبعات جبران ناپذیری برای جامعه به ارمغان خواهد آورد.

انتهای پیام/

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانناشوانایانکم‌شنوایانثمین شکوری
sedayezanjannews.ir/nx16849


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»