کد خبر: 16880
1404/08/21 - 12:37


اردوی انتخابی تیم ملی فوتبال دختران کشور در زنجان برپا شد

رئیس هیات فوتبال استان زنجان از میزبانی اردوی تیم ملی فوتبال دختران نونهال کشور با هدف انتخاب نفرات برتر و آماده سازی ملی پوشان برای حضور پر قدرت در بازی‌های آسیایی خبر داد

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/  رئیس هیات فوتبال استان زنجان از میزبانی اردوی تیم ملی فوتبال دختران نونهال کشور با هدف انتخاب نفرات برتر و آماده سازی ملی پوشان برای حضور پر قدرت در بازی‌های آسیایی خبر داد.

نادر بلباسی  افزود: ارتقای روحیه و انگیزه دختران فوتبالیست نونهال کشور از دیگر اهداف برگزاری این اردو در استان زنجان است.

بلباسی افزود: ۵۱ بازیکن از سراسر کشور در این اردو در ورزشگاه کارگران زنجان حضور دارند و تمرینات خود را زیر نظر کادر فنی پیگیری می‌کنند.

وی اضافه کرد: ۱۰ بازیکن و یک مربی زنجانی به نام «شبنم قشلاقی» در این اردو حضور دارند که به مدت پنج روز در استان پیگیری می شود.

بلباسی با اشاره به تاثیر این اردو در آمادگی ملی پوشان، گفت: حضور دختران نونهال فوتبالیست در این اردو محکی خوبی برای ارزیابی میزان آمادگی آنها جهت حضور در بازیهای آسیایی است.

وی با بیان اینکه نفرات برتر این اردو برای اعزام به مسابقات آسیایی انتخاب می شوند، ابراز امیدواری کرد: حداقل سه بازیکن نونهال دختر زنجانی، تیم ملی را همراهی کنند که قطعا انتخاب آنها برای ارتقای ورزش استان بسیار مفید خواهد بود.

منبع/ ایرنا

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانورزشفوتبالزنجان
sedayezanjannews.ir/nx16880


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»