کد خبر: 17611
1404/11/21 - 10:39


نکته

نــکته

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/

نکته:

یکی از اعضای شورای شهر ششم که تنها بانوی راه‌یافته در این‌دوره به ساختمان شورای شهر زنجان بود، به امید نشستن بر صندلی سبز مجلس، از شورای شهر زنجان استعفاء کرد اما با شکست در انتخابات مجلس، از اینجا رانده‌ی از آنجا مانده شد.

چند ماهی است که شنیده و دیده می‌شود فعالیت‌های سیاسی و کنشگری  اجتماعی خود را افزایش داده و در حال مطالبه‌گری برای جلب رای مجدد مردم از طرق مختلف از جمله به‌ طریق تخریب رقیب (که یک روش کم ریسک می‌باشد) است.

 نکته مهم این حرکت، در روی‌گرداندن ۱۸۰ درجه‌ای این خانم از نماینده‌ی هم‌سوی خود در دور ششم و هم‌سو شدن با نماینده با خط و مشی نه‌چندان واضح در این‌دوره از انتخابات شوراهاست، به‌خصوص که این نماینده‌ محترم، عضو ناظر از  مجلس شورای اسلامی در هیئت نظارت بر هفتمین انتخابات شوراهای اسلامی شهرها و روستاهای استان زنجان است!

در شرایطی که به‌نظر می‌رسد هدف ایشان و اطرافیان آقای نماینده وسیله را توجیه می‌کند، اغلب فعالین انتخاباتی در ایام منتهی به انتخابات، منتظر این قبیل اقدامات برای ایجاد هیجان در بین رقبا ‌می‌مانند.

 بی‌صدا_نباشیم

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجاننکتهشورای شهر
sedayezanjannews.ir/nx17611


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»