کد خبر: 19280
1405/05/27 - 9:24


افزایش حجم تردد در معابر شهری و دور دور های شبانه دردسرساز شده است

وقتی شهر قفل می‌شود!

یک شهروند زنجانی: پیشنهاد می شود برای جلو گیری از اضافه شدن مشکلات دور دور جوانان در خیابان های شهر،به معظلات ترافیک شهری، یک منطقه ویژه برای این منظور در خارج از شهر پیش بینی شود/رئیس پلیس راهور زنجان : اصلاحات هندسی در برخی موارد مثل خیابان خیام، به دلیل ضعف در اجرای طرح توسط پیمانکار، نه‌تنها مشکل ترافیکی حل نشده، بلکه شرایط حادثه‌خیزترنیز شده است

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ سمیه محرمی: افزایش تعداد خودروها و نبود تناسب میان ظرفیت معابر و حجم تردد، موجب شده است ترافیک در برخی خیابانها و تقاطعهای شهر زنجان، بهویژه در ساعات اوج تردد، به یکی از دغدغههای اصلی شهروندان تبدیل شود. در همین زمینه شهروندان زنجانی خواستار اتخاذ تدابیر مؤثر برای روانسازی تردد و کاهش سوانح رانندگی هستند.

افزایش ترافیک در معابر اصلی شهر

یکی از شهروندان زنجانی در این زمینه در گفتوگو با صدای زنجان با اشاره به افزایش حجم تردد خودروها در سالهای اخیر اظهار کرد: در برخی ساعات عملا خیابانهای زنجان قفل میشود.

وی همچنین با اشاره به اجرای برخی اصلاحات هندسی در سطح شهر گفت: اصلاح هندسی معابر در صورتی میتواند به کاهش تصادفات و روانسازی ترافیک کمک کند که بهصورت کامل و مطابق اصول فنی اجرا شود، موضوعی که در بسیاری از پروژههای زنجان مشاهده نمیشود.

این شهروند زنجانی با اشاره به توقفهای دوبله در خیابانهای پرتردد گفت: توقف خودروها در حاشیه معابر و بهویژه توقف دوبله، ظرفیت عبور خیابانها را کاهش میدهد و در ساعات شلوغی باعث ایجاد صفهای طولانی خودرو میشود.

وی افزود: افزایش حضور مأموران راهور در نقاط پرتردد، نظارت بر توقف خودروها و برخورد با تخلفات ساکن میتواند در کاهش بخشی از مشکلات ترافیکی مؤثر باشد.

این شهروند زنجانی همچنین بر ضرورت نصب تابلوهای راهنمایی و هشداردهنده در نقاط حادثهخیز تأکید کرد و گفت: با توجه به اجرای پروژههای اصلاح هندسی رانندگان باید پیش از رسیدن به محل اجرای اصلاحات هندسی یا تغییر مسیر، از وضعیت مسیر اطلاع داشته باشند تا احتمال تغییر مسیر ناگهانی و وقوع تصادف کاهش یابد.

وقتی محلات، پیست ماشینسواری میشود

همچنین برخی ساکنان شهرک کارمندان و مناطق پیرامونی نیز از برگزاری تجمعهای خودرویی و حرکات نمایشی در ساعات شب گلایه دارند.

یکی از ساکنان این مناطق در گفتوگو با صدای زنجان اظهار کرد: گاهی برخی خودروها با سرعت بالا، ایجاد صدای ناهنجار و انجام حرکات نمایشی در معابر تردد میکنند و این موضوع علاوه بر ایجاد مزاحمت برای ساکنان، امنیت سایر رانندگان و عابران را نیز تهدید میکند.

وی افزود: در برخی موارد، معابر برای فیلمبرداری یا تولید محتوای خودروها مسدود میشود و این اقدام موجب ایجاد بینظمی و نارضایتی ساکنان شده است.

این شهروند خواستار برخورد مستمر با خودروهای متخلف و برگزارکنندگان تجمعهای غیرمجاز شد و گفت: رصد فراخوانهای منتشرشده در فضای مجازی و شناسایی ادمینهای برگزارکننده این تجمعها میتواند در پیشگیری از شکلگیری چنین برنامههایی مؤثر باشد.

خودرو زیاد میشود، معابر همان است

سید حبیب موسوی، رئیس پلیس راهور زنجان در گفتوگو با صدای زنجان در واکنش به افزایش محسوس ترافیک نسبت به سالهای گذشته، از تشدید نظارتها بر دوردورهای شبانه، برخورد با فراخوانهای غیرمجاز خودرویی و پیگیری برای اصلاح نواقص هندسی در نقاط حادثهخیز شهر خبر داد.

رئیس پلیس راهور زنجان با بیان اینکه ترافیک شهر زنجان در برخی ساعات و نقاط با گرههای کور مواجه است، اظهار کرد: افزایش تعداد خودروها در سالهای اخیر، عدم تناسب معابر با حجم ترددها را به دنبال داشته و باعث بروز تراکم ترافیکی در نقاطی همچون میدان دادسرا، خیابانهای حسنعلی احمدی، رهبری، کوچه مشکی و تقاطعهای رسل، تربیت، مدرس و ارتش شده است.

برخورد قاطع با ناهنجاریهای رانندگی

رئیس پلیس راهور زنجان با تأکید بر اینکه پلیس در مقابل ناهنجاریهای رانندگی کوتاه نخواهد آمد، درباره تجمعات غیرمجاز و حرکات نمایشی خودروها تصریح کرد: اخیراً شاهد گزارشهایی مبنی بر ایجاد مزاحمت و حرکات نمایشی در مناطقی مانند شهرک کارمندان و انتهای گلشهر بودهایم.

وی افزود: پلیس راهور با همکاری پلیس فتا، فراخوانهای اینستاگرامی برای همایشهای خودرویی غیرمجاز را رصد میکند. در همین راستا، علاوه بر توقیف خودروهای متخلف و اعمال قانون، با ادمینهای صفحاتی که اقدام به دعوت برای اینگونه تجمعات میکنند، برخورد جدی صورت میگیرد.

موسوی ادامه داد: گشتهای انتظامی و راهور در نقاطی که احتمال برگزاری این همایشها وجود دارد، مستقر بوده و به هیچ خودرویی اجازه بستن معابر یا انجام حرکات نمایشی داده نخواهد شد.

 انتقاد از عملکرد پیمانکاران در اصلاحات هندسی

موسوی به موضوع اصلاح نقاط حادثهخیز اشاره کرد و گفت: 51 نقطه حادثهخیز در سطح شهر شناسایی شده است که اصلاح هندسی آنها در دستور کار قرار دارد. با این حال، در برخی موارد مانند اصلاحات خیابان خیام، به دلیل ضعف در اجرای طرح توسط پیمانکار، نهتنها مشکل ترافیکی حل نشده، بلکه شرایط حادثهخیزتر شده است.

وی ادامه داد: نبود علائم هشداردهنده کافی، عدم استفاده از تجهیزات ایمنی استاندارد و ایجاد دسترسیهای ناایمن از کندرو به مسیر تندرو، از جمله تخلفاتی است که پیمانکاران ملزم به اصلاح فوری آن هستند. پلیس راهور این موارد را به مراجع ذیربط گزارش کرده و بر اجرای دقیق استانداردهای ایمنی اصرار دارد.

رئیس پلیس راهور زنجان با تأکید بر لزوم بررسی دقیق علل تصادفات، خاطرنشان کرد: بسیاری از حوادث رانندگی ناشی از سرعت غیرمجاز و عدم توانایی راننده در کنترل وسیله نقلیه است که در بررسیهای کارشناسی نیز تعیین کننده این موضوعات است.


اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجاناصلاحات هندسیترافیکسمیه محرمی
sedayezanjannews.ir/nx19280


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»