کد خبر: 5363
1399/12/20 - 10:36


معاون درمان رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان:

پرستار باردار در بخش کرونا نداریم

آرمانی‌کیان: کمبودی در زمینه نیروی پرستار نداریم

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان- انتشار خبر فوت دومین پرستار بارادار در بخش کرونای بیمارستان مدنی کرج، در سطح کشور سر و صدایی ایجاد کرد که در پی آن رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری کشور در گفت‌وگویی از فوت این پرستار اظهار بی‌اطلاعی کرد و گفت: پس از فوت دومین پرستار باردار که در بخش کرونا مشغول به کار بود، وزارت بهداشت و درمان بار دیگر دستورالعمل خود را به تمامی بیمارستان‌ها اعم از خصوصی، دولتی و غیره ابلاغ کرده و بر اجرای آن تاکید دارد.

شنیده‌ها حاکی از آن است که با توجه به اینکه حقوق و مزایای خدمت در بخش کرونا بیشتر از سایر بخش‌های درمان است، برخی از پرستاران به دلایل نیاز مالی ترجیح می‌دهند که در این بخش فعالیت کنند که معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان در گفت‌وگو با پایگاه خبری صدای زنجان خاطرنشان می‌کند: طبق دستورالعمل وزارت بهداشت، فعالیت پرستاران باردار در بخش کرونا ممنوع است.

مزایا در حدی نیست که مادر باردار خود را به خطر بیندازد

علیرضا آرمانی‌کیان با تایید اینکه حقوق و مزایای فعالیت در بخش کرونا کمی بیشتر از سایر بخش‌های درمان است، تصریح می‌کند: این اختلاف مزایا بسیار ناچیز است که پرستاران باردار برای به‌دست آوردن آن، چنین ریسکی را برای به خطر انداختن سلامتی جان خود و فرزندش داشته باشد تا در بخش کرونا خدمت‌رسانی نماید.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان تاکید می‌کند: تاکنون هیچ گزارشی از فعالیت پرستاران باردار در بخش کرونا و یا فوتی پرستار باردار در استان زنجان نداشتیم و در ابتدای شیوع این بیماری، پرستاران باردار به بخش‌های دیگر منتقل شده‌اند.

این مسئول تاکید می‌کند: از زمان شیوع کرونا در استان یک پرستار در استان زنجان به دلیل ابتلا به بیماری کرونا به درجه شهادت نائل شد که این پرستار باردار نبوده است.

وی می‌افزاید: علاوه بر این به پرستارانی که دارای فرزند خردسال هستند نیز دستورالعمل‌های بهداشتی ابلاغ شده که براساس آن، دقت بالایی در رعایت پروتکل‌های بهداشتی و روش‌های ارتباط با فزرندان خود داشته باشند.

این مسئول با اذعان به اینکه هم اکنون با کمبود پرستار در استان مواجه نیستیم، خاطر نشان میکند: در زمان شیوع ویروس کرونا و پیک اول این بیماری دانشگاه علوم پزشکی استان با کمبود نیروی پرستار مواجه بود و با استخدام‌هایی که در این زمینه داشت، هم اکنون با کمبود پرستار در استان مواجه نیستیم که می‌توان گفت هم اکنون در بخش پرستاران در وضعیت بهتری در مقایسه با میانگین استاندارد کشوری قرار داریم.

آرمانی‌کیان در ادامه به آمار مبتلایان کادر درمان اشاره می‌کند و می‌گوید: از زمان شیوع بیماری کرونا در استان، حدود یک هزار و 300 نفر از کارکنان کادر درمان در استان به بیماری منحوس کرونا مبتلا شده‌اند.

انتهای پیام/

خبرنگار: زهرا احمدی

 

اقدام کننده: دبیر تحریریه

صدای زنجانعلوم پزشکی زنجانپرستاران باردارکرونا
sedayezanjannews.ir/nx5363


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»