معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان زنجان با اشاره به آخرین آمارهای احصا شده که مربوط به سال 1401 است، مقدار تولید گوشت انواع طیور در کشتارگاههای رسمی استان را 51 هزار تن و میزان تولید گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی استان را نیز 6 هزار تن اعلام کرد
پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ لیلا محمدی: معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی
استان زنجان با اشاره به آخرین آمارهای احصا شده که
مربوط به سال 1401 است، مقدار تولید گوشت انواع طیور در کشتارگاههای رسمی استان
را 51 هزار تن و میزان تولید گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی استان را نیز 6 هزار
تن اعلام کرد.
ایرج امینی، معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان زنجان
در گفتوگو با صدای زنجان با اشاره به سهم و رتبه استان زنجان بر اساس متغیرهای
مهم بخش کشاورزی در سال 1401 عنوان کرد: تعداد آبادیهای استان در سال قبل، 1216
پارچه بوده است. از این لحاظ رتبه استان در کشور 22 است. جمعیت برآورد شده استان
زنجان نیز یک میلیون و 108 هزار نفر بوده که سهم 1.30 درصدی کشور را داراست. از
این میزان، جمعیت برآورد شده روستایی 341 هزار نفر، جمعیت عشایر در محل استقرار
ییلاقی یک هزار و 996 نفر و جمعیت عشایر در محل استقرار قشلاقی 2 هزار و 74 نفر
بوده است.
امینی جمعیت 15 ساله و بالای 15 سال شاغل در
بخش کشاورزی استان زنجان را 96 هزار نفر عنوان کرد و گفت: زنجان در این زمینه نیز
سهم 2.7 درصدی داشته و در رتبه 16 کشور قرار دارد.
معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان زنجان،
مقدار تولید محصولات باغی را 185 هزار تن اعلام کرد و با بیان اینکه مساحت باغها
و قلمستانها نیز 52 هزار هکتار بوده است که از این نظر استان زنجان دارای رتبه 11
بوده است، ادامه داد: تعداد گاو وگوساله گاوداریهای صنعتی استان زنجان بر اساس
آخرین آمارها که مربوط به سال 1401 است، 22 هزار راس عنوان شده که 0.94 کل کشور
(رتبه 21) را شامل میشود.
به گفته معاون آمار و اطلاعات
سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان زنجان مقدار تولید گوشت
انواع طیور در کشتارگاههای رسمی استان 51 هزار تن بوده که زنجان در این زمینه
رتبه 14 کشور را داراست. مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی نیز 6 هزار
تن بوده که زنجان سهم یک درصدی داشته و در رتبه 25 قرار دارد.