سیدسعید صفوی، مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان در جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر استان ویژه ایام تعطیلات تابستان در دفتر جلسات اداره کل اظهار کرد: نظارتها بر اماکن توزیع غذا و رستورانها در شهرهای پرمسافر باید تشدید شود و در تعطیلات خردادماه و تابستان تمامی دستگاههای اجرایی و خدماتی باید با هم همکاری کنند تا خدماترسانی به گردشگران در استان بهنحوی شایسته انجام شود
پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ سیدسعید صفوی، مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان در
جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر استان ویژه ایام تعطیلات تابستان در دفتر جلسات اداره
کل اظهار کرد: نظارتها بر اماکن توزیع غذا و رستورانها در شهرهای پرمسافر باید تشدید شود و در تعطیلات خردادماه و
تابستان تمامی دستگاههای اجرایی و خدماتی باید با هم همکاری کنند تا خدماترسانی
به گردشگران در استان بهنحوی شایسته انجام شود.
دبیر
ستاد اجرایی خدمات سفر استان و مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان
زنجان در این جلسه بیان کرد: هدف از
برگزاری این جلسه آمادگی و اجرای تمهیدات لازم در خصوص خدماترسانی مطلوب به
مهمانان و گردشگران ورودی به این استان در ایام تعطیلات خردادماه و شروع پیک سفرهای
تابستانه است.
او اظهار کرد: بهمنظور نظارت دقیق بر نحوه
ارائه خدمات در مراکز گردشگری، بازدیدهای نظارتی کارشناسان بر تاسیسات گردشگری استان باید تشدید شود و تا پایان تعطیلات بهصورت
مستمر باید ادامه داشته باشد. تأمین نیاز
گردشگران، رفع مشکلات نقاط حادثهخیز، اطلاعرسانی گسترده شرایط آب و هوا، فراهم
کردن اقامت اضطراری در صورت نیاز و نیز حضور مستمر ارگانهای امدادرسان باید مدنظر
قرار بگیرد.
داود آبیان عنوان کرد: در این شهرستان، در صورت
تکمیل ظرفیت تمامی مراکز اقامتی دارای مجوز، مراکز اسکان موقت از جمله مدارس، سالنهای
ورزشی و پارکهای دارای قابلیت برپایی چادر برای اسکان مسافران در نظر گرفته شده
است.
معاون
گردشگری استان زنجان در این جلسه گفت: در بازدیدهای نظارتی از تأسیسات گردشگری
شهرستان، نحوه ارائه خدمات و رعایت موازین قانونی و بهداشتی مورد بررسی و نکات
لازم به مدیران این واحدها یادآوری شده است.
در
ادامه این جلسه اعضای کمیتههای ستاد خدمات سفر استان به ارائه گزارشی از اقدامات
و برنامههای خود در راستای خدماتدهی مناسب به مسافران و گردشگران پرداختند.