کد خبر: 13056
1403/07/21 - 19:53


فرمانده انتظامی استان زنجان در کنفرانس مطبوعاتی ضمن رد تصرف «گرده‌داغ» مطرح کرد؛

پلیس به «گرده‌داغ» نظارت می‌کند

سردار طراقیه: برخلاف موضوعات مطروحه در فضای مجازی گرده‌داغ در اختیار برای بهره‌مندی عموم مردم شهرداری و اداره منابع طبیعی همچنان باقی خواهد ماند

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/سمیه محرمی: فرمانده انتظامی استان زنجان با اشاره به اینکه مراکز فعال در اطراف گرده‌داغ برای مقابله با بحث‌های تروریستی است، گفت: قسمتی از گرده‌داغ مسلط به مراکز امنیتی است که به لحاظ امنیتی باید مورد نظارت نیروی انتظامی قرار گیرد.

 نشست خبری سردار محمد طراقیه فرمانده انتظامی استان زنجان و معاونان وی در روز شنبه 21 مهرماه 1403 برگزار شد.

در این نشست هر یک از رؤسای ادارات نیروی انتظامی ضمن ارائه گزارش عملکرد خود به پرسش خبرنگاران پاسخ دادند.

سردار محمد طراقیه فرمانده انتظامی استان زنجان در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه روحیه پرسشگری تیزبینی، نکته‌سنجی پایبندی، رعایت اخلاق و قانون مهم‌ترین ویژگی خبرنگاران است، اظهار کرد: اصحاب رسانه حلقه اتصال نیروی انتظامی با مردم و بالعکس است.

وی با بیان اینکه اصحاب رسانه در ایجاد امنیت روانی نقش پررنگی دارند، عنوان کرد: ۴۰ ماموریت شاخص در حوزه انتظامی داریم و ممکن است گاهی در انجام تکالیف دچار خطا شویم و در این زمینه مطالبه‌گری رسانه به رفع نواقص کمک می‌کند.

طراقیه با اشاره به اینکه متناسب با ماموریت‌های تعریف شده در قانون یک سوم گزارشات به 110 منجر به ماموریت‌های عملیاتی می‌شود، ادامه داد: برخی تماس‌ها پوچ هستند و در برخی موارد افراد مورد ارشاد قرار می‌گیرند ولی آنچه که مسلم بوده این است که همه اقدامات پلیس بر مبنای قانون است.

موضوعات مطروحه در مورد گرده‌داغ در فضای مجازی صحت ندارد

فرمانده انتظامی استان زنجان در واکنش به موضوعات مطروحه در فضای مجازی در مورد گرده‌داغ اظهار کرد: اخبار منتشره در این زمینه صحت ندارد این اظهارات ناشی از عدم آگاهی و اطلاع کافی است که براساس برداشت فردی اشخاص عنوان می‌شود.

وی با اشاره به اینکه موضوع تصاحب گرده‌داغ توسط نیروی انتظامی صحت ندارد، بیان کرد: برای اختصاص یک مکان حتی کیوسک به نیروی انتظامی، فرآیندهای قانونی مختلف باید سپری شود.

طراقیه با اشاره به اینکه حضور نیروی انتظامی در این محدوده فقط جنبه نظارت بر مراکز امنیتی دارد، اضافه کرد: این اقدام به دلیل وجود مراکز امنیتی در این بخش شهر دارد.

وی با اشاره به اینکه مراکز فعال در اطراف گرده‌داغ برای مقابله با بحث‌های تروریستی است، گفت: قسمتی از گرده‌داغ مسلط به مراکز امنیتی است که به لحاظ امنیتی باید مورد نظارت نیروی انتظامی قرار گیرد.

فرمانده انتظامی استان زنجان با اشاره به اینکه این مجموعه در اختیار شهرداری و اداره منابع طبیعی برای بهره‌مندی عموم مردم باقی خواهد ماند، ادامه داد: تنها نظارت بر تردد در محلی که به  مراکز مذکور تسلط دارد اتفاق خواهد افتاد.

این مسئول با اشاره به لزوم هوشمندسازی پلیس بیان کرد: ۷ پروژه هوشمندسازی پلیس را انجام می‌دهیم که توسط دانشجویان و متخصصان زنجانی انجام می‌شود.

 کاهش 16 درصدی سرقت‌ در زنجان

سرهنگ عباس حسنی معاون عملیات فرماندهی انتظامی استان زنجان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه حجم قابل توجهی تماس از سوی شهروندان با پلیس 110 برقرار می‌شود، اظهار کرد: همه تماس‌ها عملیاتی نمی‌شود و کمتر از یک سوم تماس عملیاتی شده و برخی با راهنمایی و ارشاد پاسخ داده می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در سال‌جاری در بخش سرقت‌ها ۱۶ کاهش را داشتیم، عنوان کرد: زنجان سومین استان در حوزه وقوع جرم امن کشور است.

استرداد ۵۵۰ وسائط نقلیه سرقت شده به مال باختگان زنجانی

سرهنگ محمدعلی آدینه‌لو، رئیس پلیس آگاهی استان زنجان نیز در این جلسه با بیان اینکه مقابله با سرقت از اولویت‌های سال‌جاری پلیس و یکی از دغدغه‌های اصلی مردم زنجان است، اظهار کرد: در این ایام شاهد کاهش ۳۳ درصدی سرقت و افزایش ۱۷درصدی کشفیات در زنجان هستیم.

وی با بیان اینکه ۵۵۰ وسائط نقلیه سرقت شده به مال باختگان استرداد شده است، افزود: عمده سرقت‌های خرد توسط معتادین متجاهر انجام می‌شود.

آدینه‌لو با اشاره به اینکه فراوانی سرقت‌ها عنوان کرد: بیشتر سرقت‌ها در مزارع و باغات، ساختمان‌های نیمه کاره و داخل خودرو اتفاق می‌افتاد.

رئیس پلیس آگاهی استان زنجان با اشاره به اینکه در سال‌جاری افراد دخیل در ۲۰۹ فقره سرقت خرد دستگیر شده‌اند، افزود: سن سارقین خرد عموما ۱۸-۲۸ سال و دارای سابقه اعتیاد هستند.

وی خاطر نشان کرد: تلاش رئیس پلیس آگاهی استان، کاهش فاصله وقوع تا کشف سرقت است.

آدینه‌لو با اشاره به دستگیری مسروقان در زنجان در سال‌جاری، ادامه داد: در سال‌جاری در حوزه کشفیات، وضعیت بهتر شده است.

رئیس پلیس آگاهی استان زنجان در مورد سرقت‌های کلان نیز گفت: عمده پرونده‌های سرقت‌های کلان در زنجان در حوزه پرونده‌های جعل و کلاهبرداری در موضوعات، رسیدسازی‌ها و خرید ملک و خودرو است.

 کاهش ۴ درصدی تصادفات منجر به فوت در زنجان

سرهنگ سید حبیب موسوی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان زنجان اظهار کرد: پلیس راهور آموزش، مهندسی ترافیک و اجرای مقررات را  دنبال می‌کند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان زنجان با بیان اینکه با اجرای طرح‌های ترافیکی شاهد کاهش ۴ درصدی در تصادفات منجر به فوت و کاهش ۸۸ درصد مصدومان هستیم، اضافه کرد: اما در سال‌جاری تصادفات خسارتی ۳۶ درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به اینکه طرح‌های برخورد با رانندگان قانون گریز در دست اجرا است، عنوان کرد: در این زمینه شاهد افزایش ۱۴ درصدی برخورد با خودروهای شوتی و افزایش ۶۴ درصدی با خودرو و موتور سیکلتهای فاقد پلاک هستیم.

موسوی ادامه داد: افزایش ۲۸ درصدی برخورد با رانندگان افراد فاقد گواهینامه، افزایش ۳۲ درصدی آموزش در مدارس و افزایش ۱۴ درصدی گواهینامه آسان موتورسیکلت که در یک روز از دیگر بخش‌هایی است که نیروی انتظامی در راستای  کاهش تخلفات رانندگی در زنجان انجام داده است.

سرهنگ حمیدرضا قدیمی رئیس پلیس پیشگیری استان زنجان با اشاره به اینکه اساسی‌ترین راهبرد پلیس در دنیا استفاده از ظرفیت پیشگیری است، عنوان کرد: پلیس زنجان نیز در این مسیر گام برمی‌دارد.

رئیس پلیس پیشگیری استان زنجان با بیان اینکه استان زنجان رتبه ۳۱ در وقوع جرم را به خود اختصاص داده است و از این نظر شرایط خوبی دارد، ادامه داد: در سال‌جاری کاهش ۱۶.۷ درصد وقوع جرم در استان زنجان هستیم.

سرهنگ سید احمد موسوی رئیس پلیس فتای استان زنجان با اشاره به اینکه جرایم سایبری هر سال افزایش دارد و در سال‌جاری ۳۰ درصد افزایش را داشتیم، اظهار کرد: ۹۹ درصد از پرونده‌های این مجموعه منجر به نتیجه شده است.

رئیس پلیس فتای استان زنجان ادامه داد: در سال‌جاری ۶ باند کلاهبرداری را کشف کردیم.

وی با بیان اینکه پرونده‌های این مجموعه منحصر به خود استان نیست، عنوان کرد: پرونده‌ها در کل کشور بررسی و کشفیات در اختیار مال‌باختگان قرار می‌گیرد.

موسوی با بیان اینکه در ۶ ماهه اول سال جاری یک هزار و ۲۰۰ نفر آموزش داشتیم، ادامه داد: همچنین حدود ۱۹ میلیون بازدید از تولید محتوا را داشتیم.

رئیس پلیس فتای استان زنجان با بیان اینکه ۷۵ درصد پلیس فتا جرائم مالی و کلاهبرداری است، ادامه داد: افزایش آگاهی مردم در کاهش این جرائم بسیار اهمیت دارد و می‌تواند از کلاهبرداری‌ها پیشگیری کند.

۵۳۰ معتاد تحویل مراکز تبصره ۲ ماده ۱۶ شدند 

رحیم رفیعی رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان زنجان هم با اشاره به اینکه دستگیری و برخورد با متعادان متجاهر و خرده‌فروشان اظهار کرد: بیش از ۶۰۰ نفر خرده‌فروشان دستگیر شده که برخی تکراری است.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان زنجان بیان کرد: ۱۳ درصد افزایشدستگیری در این حوزه داریم.

وی با بیان اینکه در سال‌جاری بیش از یک هزار و ۸۰۰ نفر معتاد متجاهر جمع‌آوری  شده است، گفت: از این تعداد ۵۳۰ نفر تحویل مراکز تبصره ۲ ماده ۱۶ شده است.

رفیعی خاطر نشان کرد: در سال‌جاری ۵ نقطه پاتوق معتادان در استان زنجان پلمب شده است.

 جلوگیری از خروج ۲ هزار تن گندم از استان

سرهنگ حسن حیدری رئیس پلیس امنیت عمومی استان زنجان نیز در این جلسه با بیان اینکه برخورد با اراذل و اوباش و تولید و فروش مشروبات الکلی را پلیس امنیت پیگیری می‌کند، عنوان کرد: همچنین در ۶ ماهه اول از خروج ۲ هزار تن گندم از استان جلوگیری شده است.

رئیس پلیس امنیت عمومی استان زنجان با اشاره به اینکه مقابله با هنجارشکنان در دستور کار این مجموعه قرار دارد، اظهار کرد: در سال‌جاری افزایش ۱۲۹ درصدی کشفیات داشتیم.

وی با بیان اینکه در استان در جرائم اقتصادی سازمان یافته ۳۰۰ درصد افزایش کشف را داریم، عنوان کرد: ستاد خبری پلیس را با سامانه ۰۹۶۳۰۰ منتظر نظرات و تماس‌های مردم است.

اقدام کننده: ایرج_رفیعی

صدای زنجانپلیسشهرداریمنابع طبیعی
sedayezanjannews.ir/nx13056


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»