کد خبر: 13592
1403/09/20 - 14:21


انجام ۹ هزار آزمایش کیفی آرد/ نان زنجان سالم و باکیفیت است

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان از انجام بیش از ۹ هزار و ۳۲۰ آزمایش و بازدید کنترل کیفیت از روند تولید آرد، نان و خرید گندم خبر داد و گفت: میانگین عدد کیفی نان استان زنجان نسبت به میانگین کشوری در سه سال گذشته جزو ۳ عدد برتر قرار دارد

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان  نیوز / مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان از انجام بیش از ۹ هزار و ۳۲۰ آزمایش و بازدید کنترل کیفیت از روند تولید آرد، نان و خرید گندم خبر داد و گفت: میانگین عدد کیفی نان استان زنجان نسبت به میانگین کشوری در سه سال گذشته جزو ۳ عدد برتر قرار دارد.
ولی اله زمانی در جمع خبرنگاران گفت: در راستای ارتقای کیفیت محصولات حوزه آرد و نان بیش از 9 هزار و 320 آزمایش و بازدید کنترل کیفیت از روند تولید آرد، نان و خرید گندم توسط اکیپ‌های نظارت واحد کنترل کیفی اداره انجام شده است.
وی افزود: 6 هزارو 800 آزمایش در حوزه کنترل کیفیت گندم‌های تولیدی استان که به بررسی درصد سن زدگی، هکتولیتر و محتوای گلوتن و پروتئین و سایر شاخص‌های ارزیابی کیفی گندم انجام گرفته است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: 2 هزار و 310 آزمایش کنترل کیفیت بر روی نمونه‌های آرد اخذ شده از محل کارخانجات و واحدهای خبازی انجام شده که شامل آزمون های سنجش رطوبت، پروتئین، گلوتن، سبوس گیری، pH، زلنی، دانه‌بندی و آزمون‌های میکروبی صورت گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: نظارت واحد کنترل کیفی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان از نحوه‌ی اختلاط گندم، خط تولید، طبقات بوجاری و آسیاب، استحصال گندم، وزن آرد، مراحل کیسه‌گیری بازدید و از آرد تولید شده نمونه برداری می‌نمایند تا نسبت به سنجش کیفیت آرد بر اساس شاخصه‌های استاندارد مورد بررسی و آزمایش قرار دهند.
زمانی عنوان کرد: 210 آزمایش کنترل کیفیت نمونه نان‌ اخذ شده از محل واحدهای خبازی استان از منظر کیفیت پخت و عدم استفاده از افزودنی‌های غیر مجاز در طول 9 ماه سال‌جاری صورت گرفته است.
وی افزود: در این بازدیدها بر ادامه روند پایش مسیر تولید تا مصرف آرد نظارت داشته و راهکارهای علمی تحقیق و بررسی تاثیر عوامل مختلف اعم از نقش نیروی انسانی، دستگاه‌های پخت و درصد ترکیبات مختلف موجود در آرد را در کیفیت انواع نان در استان ضروری دانست و پیشنهاد کرد تا دستگاه‌های مختلف نظارتی نیز با در نظر گرفتن نوع مسئولیت در این خصوص ایفای نقش کنند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان اظهار کرد: بر اساس اعلام مرکز پژوهشکده غلات کشور میانگین عدد کیفی نان استان زنجان از میانگین کشوری در سه  سال گذشته جزو 3 استان برتر قرار دارد.
 شایان ذکر است در استان زنجان شش کارخانه آرد سازی، سالانه نزدیک به  125 هزار تن آرد جهت مصارف واحدهای خبازی، آرد خام روستایی، صنف و صنعت تولید می‌کنند.

اقدام کننده: سیده فیروزه موسوی

صدای زنجانناننانواییپخت نان
sedayezanjannews.ir/nx13592


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»