کد خبر: 13742
1403/10/06 - 14:25


در جلسه ستاد مدیریت بحران استان زنجان بر لزوم جبران عقب ماندگی‌های انباشته در حوزه تجهیزات امدادی استان تاکید شد؛

بحران قبل از بحران؟

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان: ۴۲ دستگاه آمبولانس استان از چرخه خدمت رسانی خارج شده که برای تعمیر و به روزرسانی آنها به ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است/استاندار زنجان: عقب ماندگی‌ها در حوزه مدیریت بحران جبران شود

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ لیلا محمدی: استاندار زنجان با بیان اینکه آمادگی‌ قابل قبولی برای مقابله با مخاطرات در استان وجود دارد نسبت به برخی عقب ماندگی‌ها و نارسایی‌های استان در حوزه مدیریت بحران نیز اذعان کرد. 
با وجود اینکه اغلب شهرها نقاط بحرانی زیادی دارند اما هر بار ستاد بحران بعد از بحران تشکیل می‌شود و مسئولان سعی دارند بحران را مدیریت کنند به جای آنکه قبل از وقوع بحران در مدیریت و رفع آن بکوشند اما با توجه به اظهارات برخی مسئولان حاضر در جلسه ستاد بحران استان به نظر می‌رسد کمبود اعتبارات یکی از عوامل اصلی آمادگی در مواقع اضطراری و بحرانی است!
 اذعان استاندار زنجان به برخی عقب ماندگی‌ها در حوزه مدیریت بحران استان

استاندار زنجان در ستاد مدیریت بحران استان زنجان (6 دی‌ماه 1403) با بیان اینکه آمادگی‌ قابل قبولی برای مقابله با مخاطرات در استان وجود دارد، گفت: عقب ماندگی‌ها و برخی نارسایی‌های استان در حوزه مدیریت بحران باید جبران شود. 
محسن صادقی بر لزوم جبران عقب ماندگی انباشته در حوزه تجهیزات امدادی استان تاکید کرد و افزود: در این حوزه باید سند آمایش مخاطرات استان مد نظر قرار گیرد.
صادقی با بیان اینکه برای مقابله با چالش های حوزه مدیریت بحران، نیازمند مدیریت مسأله محور هستیم، ادامه داد: باید بر اساس جمع بندی کارگروه های ذیل ستاد بحران استان برای مدیریت بحران ها تصمیم گیری کنیم و برای حل مسائل زمان بندی مشخصی داشته باشیم.
صادقی اظهار کرد: مدیریت بهینه در یک بحران مستلزم چهار رکن ساختار مناسب مدیریت بحران، هماهنگی بین بخشی، استاندارد بودن تجهیزات و آموزش نیروهاست که در این ابعاد باید برای تقویت ظرفیت های استان تلاش کنیم.
وی با بیان اینکه ایران جزو ۱۰ کشور در معرض بیشترین گونه بحران های طبیعی به دلیل شرایط استقرار جغرافیایی است، گفت: هدف اصلی مدیریت بحران، پیشگیری از ورود خسارات به زیرساخت ها و نجات جان و مال افراد در جامعه است.
صادقی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص نوسازی بافت فرسوده در زنجان، گفت: با توجه به وجود مشوق‌ها، روندهای تخصیص اعتبارات در این حوزه قابل پذیرش نیست و نیازمند رفع موانع و سرعت بخشی هستیم.
استاندار زنجان افزود: در حوزه تسهیلات بهسازی مسکن روستایی عملکرد استان قابل قبول است ولی با حد مطلوب فاصله داریم که باید این اختلاف نیز رفع شود.
خروج 42 دستگاه آمبولانس از چرخه خدمت رسانی استان زنجان!

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان گفت: ۴۲ دستگاه آمبولانس استان از چرخه خدمت رسانی خارج شده که برای تعمیر و به روزرسانی آنها به ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
سعید سرداری با بیان اینکه هم اکنون ۲۲ پایگاه فوریت های پزشکی شهری در سطح استان فعال است، افزود: همچنین 41 پایگاه جاده ای و یک اورژانس هوایی در استان به شهروندان خدمت رسانی می کند.
وی تعداد کل آمبولانس های بیمارستانی و پیش بیمارستانی استان را ۱۴۱ دستگاه عنوان کرد و گفت: از این تعداد ۱۲۱ دستگاه به فوریت های پزشکی، ۱۵ دستگاه به بیمارستان ها و ۱۱ مورد به مراکز جامع سلامت اختصاص دارد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان با بیان اینکه ۵۰۵ نیروی انسانی در فوریت های پزشکی استان مشغول به کار هستند، گفت: طی ۹ ماه گذشته مجموع ماموریت‌هایی انجام گرفته ۶۲ هزار مورد بوده که ۶۰ درصد آن شهری و ۴۰ درصد جاده‌ای بوده است.
سرداری با بیان اینکه طی ۶ ماهه گذشته ۲۰ هزار تماس با اورژانس ۱۱۵ برای نجات جان شهروندان به ثبت رسیده است، افزود: بیش از ۶ هزار مورد نیز مزاحمت تلفنی ثبت شده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان ادامه داد: با تشکیل سازمان اورژانس کشور مجموعه ای تحت عنوان مرکز مدیریت حوادث پزشکی در دانشگاه ها به عنوان یک معاونت ایجاد شده که وظیفه مدیریت بحران دانشگاه را بر عهده دارد.
وی با بیان اینکه این واحد دانشگاهی به سر قطب ۶ کشوری نظارت بر استان های قزوین، اراک، البرز، قم، ساوه و خمین را بر عهده دارد، گفت: فوریت‌های پزشکی و مرکز مدیریت حوادث به عنوان یک واحد مستقل از لحاظ مالی و اداری است و زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی فعالیت می کند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: هم اکنون مدت زمان رسیدن عوامل اورژانس استان به محل حادثه در ماموریتهای شهری ۶ دقیقه و جاده‌ها ۱۵ دقیقه است.
سرداری با بیان اینکه مخاطرات شناسایی شده در دانشگاه علوم پزشکی زنجان به پنج نوع تقسیم بندی شده است، افزود: این مخاطراتی شامل زمین شناختی، آب و هوایی، پدیده‌های اجتماعی، زیستی و مخاطرات ساخت بشر است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان گفت: همچنین خطرات شناسایی و دستورالعمل مربوط به بیمارستان های استان نیز تدوین شده است که بر اساس همان برنامه ریزی و تمرینات لازم انجام می شود.
وی با اشاره به میزان وقوع مخاطرات بر اساس تفکیک بیمارستان های استان، خاطر نشان کرد: بیشترین میزان مخاطرات مربوط به بیمارستان شهدای طارم و کمترین آن مربوط به بیمارستان ایثار ایجرود است.

اقدام کننده: سیده فیروزه موسوی

صدای زنجانرییس دانشگاه علوم پزشکیآمبولانسلیلا محمدی
sedayezanjannews.ir/nx13742


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»