کد خبر: 14144
1403/11/16 - 8:46


صدای زنجان از گلایه‌ها نسبت به کمبود داروهای بیماران خاص و سرطانی گزارش می‌دهد:

توزیع قطره‌چکانی دارو!

بیماران: توزیع سهمیه‌ای دارو، دردمان را دوا می‌کند؟/مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران سرطانی استان زنجان: بیماران سرطانی در تامین داروبا مشکل مواجهند/مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران کلیوی استان: کمبود داروهای پروگراف و سلسپت بیماران کلیوی /مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زنجان: به علت مشکلات تامین ارز با کمبود و گرانی دارو مواجهیم، داروهای بیماران خاص به صورت سهمیه‌ای توزیع می‌شود

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ نسترن نظری: مشکلات ارزی سبب شد تا برخی خانواده‌های زنجانی در تامین داروی بیماران خاص و سرطانی با مشکل مواجه شوند، هر چند مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زنجان می‌گوید که داروهای بیماران خاص به صورت سهمیه‌ای در داروخانه های شهید رجائی و 5 شهریور در زنجان توزیع می‌شود اما بیماران می‌گویند با توزیع قطره‌چکانی دارو مشکل ریشه‌ای حل نمی‌شود و باید همچنان نگران دارو باشند.

چند وقت است بروز مشکلات ناشی از کمبود داروهای موردنیاز بیماران خاص وسرطانی موجب گلایه تعدادی از خانواده‌های زنجانی شده است.

هر چند مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زنجان می‌گوید که داروهای بیماران خاص به صورت سهمیه‌ای در داروخانه های شهید رجائی و 5 شهریور در زنجان توزیع می‌شود اما بیماران می‌گویند با توزیع قطره‌چکانی دارو مشکل ریشه‌ای حل نمی‌شود و باید همچنان نگران دارو باشند.

بیماران و خانواده‌های آنان از مسئولان و برنامه‌ریزان برای توزیع سهمیه‌ای داروهای بیماران خاص و سرطانی می‌پرسند: آیا توزیع سهمیه‌ای دارو، دردمان را دوا می‌کند؟

مشکلات مبتلایان به سرطان در تامین دارو

اصغر وثوق، مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران سرطانی استان زنجان در گفت و گو با صدای زنجان با تائید مضیقه بیماران وخانواده‌های آن‌ها در تامین داروها می‌گوید: مهرانه با همراهی خیران توانسته بخش اعظمی از نیازهای درمانی بیماران را تحت پوشش قرار دهد اما چند وقتی است بیماران در تهیه دارو با مشکل مواجهند که ضروری است در این زمینه دانشگاه علوم پزشکی ورود کند.

وثوق با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان نه دارو و نه هیچ حمایتی به مهرانه نمی‌کند و خوشبختانه این مجموعه با حمایت مردم توانسته افتخار خدمت به بیماران را داشته باشد، ابراز امیدواری می‌کند تا در راستای حمایت از سلامت تمامی بیماران از جمله مبتلایان به سرطان در اسرع وقت مشکلات مربوط به تامین دارو رفع شود.

وثوق می‌گوید: روزانه 220 نفر مراجعه کننده از خدمات رایگان این مرکز بهره‌مند می‌شوند. بخش های مختلفی برای کمک به حوزه دارو و درمان وجود دارد که می‌توان به رادیوتراپی، شیمی درمانی، پزشکی هسته ای اشاره کرد.

 کمبود داروهای پروگراف و سلسپت بیماران کلیوی

محمدرضا طهماسبی، مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران کلیوی استان زنجان در گفت و گو با صدای زنجان هم عنوان می‌کند: انجمن، بیماران کلیوی و دیالیزی را تحت پوشش دارد.  در حال حاضر 2 هزار و 250 پرونده وجود دارد که از این تعداد 550 فقره مربوط به بیماران دیالیزی است.  حتی بیماران سرطانی هم از سایر مراکز و استان ها در مراکز پذیرش می شود.

طهماسبی با اشاره به مشکلات بیماران در تهیه داروهای موردنیاز اضافه می‌کند: برای بیماران پیوندی، کمبود دارو وجود دارد که داروهای خارجی نیز بسیار گران هستند در زمینه تامین داروهایی نظیر پروگرف و سل‌سپت کمبودهایی داریم که هم این دست داروها کمیاب هستند و هم گران!

توزیع سهمیه‌ای داروهای بیماران خاص و سرطانی!

فائزه نجفی مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زنجان در رابطه با کمبود داروهای بیماران خاص تاکید کرد: یکی ازمشکلات در تامین دارو به « مواد اولیه» و «مسائل مربوط به واردات» برمی‌گردد. مشکل به وجود آمده ملی است و فقط مختص استان زنجان نیست. سازمان غذا و دارو به صورت سهمیه داروهای موردنیاز را اختصاص می دهد. دلیل دیگر به مباحث نقدینگی برمی‌گردد، متاسفانه نبود ارز ‌باعث گرانی و کمبود دارو شده است.

به گفته نجفی؛ داروخانه های شهید رجائی و 5 شهریور در زنجان توزیع کننده این داروها هستند.

انتهای پیام/

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانداروسرطاننسترن نظری
sedayezanjannews.ir/nx14144


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»