کد خبر: 14249
1403/11/25 - 15:24


استاندار زنجان در شورای برنامه ریزی و توسعه استان؛

ساختار سنتی نظام اداری نیازمند تغییر است

سیدمحسن صادقی: تعلل در اجرای طرح‌های توسعه‌ای جایز نیست

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ لیلا محمدی: استاندار زنجان بر لزوم تغییر ساختار سنتی نظام اداری تاکید کرد و گفت: در این راستا توسعه فناوری‌های نوین و توسعه دولت الکترونیک در دستور کار است. 

شورای برنامه ریزی و توسعه استان به ریاست استاندار زنجان (25 بهمن ماه 1403) در محل استانداری زنجان برگزار شد.

در این نشست خلیل قاسملو معاون هماهنگی برنامه‌ریزی و بودجه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان از در نظر گرفتن مبلغ ۲ میلیارد تومان به عنوان کمک به اجرای برنامه های فرهنگی راهیان نور خبر داد!

اذعان معاون استاندار زنجان به اجحاف در حق بازنشستگان دولت

مسعود بیات منش، سرپرست معاونت عمرانی استاندار زنجان در بخش دیگری از اظهارات خود در انتقاد به پرداخت پاداش بازنشستگان به مسئولان مدیریت برنامه ریزی گفت: در مورد بازنشستگان اجحاف شده و پس از اینکه ارزش پولی ما کمتر شده به  آنها پرداخت شده است.

بیات‌منش همچنین با تاکید بر اینکه جانمایی نیروگاه‌های خورشیدی با دقت صورت گیرد، افزود: برای تغییر کاربری اراضی کشاورزی در مستثنیات جهت احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر، سرمایه گذاران باید به کمیسیون تبصره یک ماده یک هر استان مراجعه نمایند.

وی افزود: با توجه به اینکه زمین‌های زراعی مرغوب در کشور محدود هستند و امنیت غذایی کشور مهم است، بایدجانمایی نیروگاه‌ها با دقت زیاد صورت گیرد.

تعلل مدیران در اجرای طرح‌های عمرانی و توسعه‌ای جایز نیست

محسن صادقی، استاندار زنجان هم در ادامه به عدالت در پرداخت پرسنلی پایان سال در دستگاه‌های اجرایی تاکید کرد و گفت: تاکید دولت هم در این زمینه الزام آور است.

استاندار زنجان همچنین به هزینه کرد به موقع اعتبارات عمرانی جهت حفظ ارزش پول تاکید و تصریح کرد: مدیران نباید در اجرای طرح‌های عمرانی و  توسعه‌ای تعلل به خرج دهند. جذب اعتبارات ملی از جمله شاخص های اصلی برای ارزیابی عملکرد مدیران دستگاه‌های اجرایی استان است.

صادقی همچنین به لزوم مولدسازی به عنوان منبع جدید مالی برای تکمیل طرح ها اشاره کرد و گفت: لازم است اقدامات در این حوزه در بخش اجرایی و نظارتی با جدیت دنبال شود.

لزوم تغییر ساختار سنتی نظام اداری

وی در بخش دیگری از اظهارات خود با بیان اینکه ساختار سنتی نظام اداری نیاز به تغییر دارد، گفت: در این راستا توسعه فناوری‌های نوین و توسعه دولت الکترونیک در دستور کار است. 

وی به کاهش ۱۵ درصدی کارکنان دستگاه‌های اجرای در برنامه هفتم توسعه اشاره کرد و افزود: در این راستا تحول نظام اداری ضروری و اجتناب ناپذیر است.

استاندار زنجان همچنین به محدودیت منابع مالی دولت اشاره کرد و گفت: در این شرایط، تسهیلگری برای حضور بخش خصوصی واقعی به ویژه در حوزه های عمرانی و طرح های نیمه تمام مورد تاکید دولت است.

 طرح جامع_تفصیلی شهر دندی؛ زیست‌محیطی‌ترین طرح شهری استان زنجان است

جعفر قزوینیان، مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان نیز از تصویب طرح جامع و تفصیلی شهر دندی و افزایش حریم پیشنهادی آن به ۷۳۷ هکتار خبر داد و گفت: تهیه و بازنگری طرح جامع - تفصیلی شهر دندی توسط مهندسین مشاور به طور کامل تهیه و طرح پیشنهادی آن ارایه شد.

قزوینیان افزود: با احتساب جمعیت پنج هزار و ۸۳۷ نفری برای سال پایه ۱۴۰۰ نرخ رشد ۳.۱۷ درصدی برای دوره ۱۵ ساله در شهر دندی برآورد شده که بر این مبنا جمعیت پیش بینی شده آن برای سال ۱۴۱۵ معادل ۹ هزار و ۳۱۷ نفر خواهد بود.

وی اظهار کرد: با توجه به نظرات کارشناسی، محدوده پیشنهادی شهر به مساحت ۱۵۴ هکتار و نقشه کاربری اراضی پیشنهادی شهر دندی مورد تصویب قرار گرفت که بر این اساس حریم پیشنهادی شهر به مساحت ۷۳۷ هکتار افزایش پیدا می کند. همچنین طرح پیشنهادی در پهنه گردشگری طرح جامع - تفصیلی مصوب قبلی شهر دندی با اختصاص ۲۵ درصد ناخالص به کاربری مسکونی در این طرح مد نظر قرار گرفت.

مدیر کل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: ضمن در نظر گرفتن افزایش محدوده این طرح نسبت به طرح قبلی که صرفا بر روی اراضی مستثنیات است مقرر شده بعد از تصویب طرح نهایی، اداره کل حفاظت محیط زیست استان زنجان نسبت به طی فرآیندهای مرتبط با خروج محدوده شهری مصوب از اراضی حفاظت شده انگوران اقدامات لازم را تا کسب نتیجه نهایی انجام دهد.

 طرح جامع ـ تفصیلی شهر دندی تصویب شد

سیدرضا موسوی‌مشکینی، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان زنجان هم در خصوص بررسی طرح جامع تفصیلی شهر دندی این گونه گفت؛ اگر قرار است توسعه‌ای در اراضی تحت مدیریت محیط زیست رخ دهد نیازمند اخذ مصوبه شورای عالی محیط زیست است.

رحیم توسلیان، معاون معماری و شهرسازی اداره‌کل راه و شهرسازی استان زنجان نیز با اشاره به اینکه منطقه جغرافیایی لحاظ شده جهت اجرای این طرح مناطق تحت مدیریت محیط زیست و اراضی کشاورزی را بر نمی گیرد از تصویب طرح جامع تفصیلی شهر دندی خبر داد.

 هر چه دست بخش خصوصی را بگیریم برنده‌ایم!

نبی‌اله محمدی، نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس نیز گفت: همکاری با بخش خصوصی می‌تواند به تسریع در اجرای پروژه‌ها و کاهش بار مالی بر دوش دولت کمک کند.

وی با بیان اینکه بودجه دولت بسیار محدود بوده و یکی از اولویت‌های اصلی توسعه کسب و کارها و همکاری با بخش خصوصی است، گفت: چندین پروژه مهم نیاز به توجه ویژه دارند. یکی از این پروژه‌ها پل ورودی روستای قلتوق است که باید به طور جدی مدنظر قرار گیرد.

وی افزود: تقاطع غیرهمسطح روستای بناب به عنوان یک نقطه حادثه‌خیز شناسایی شده و نیازمند اقدامات فوری برای افزایش ایمنی است. همچنین سد مشمپا نیز باید مورد بررسی قرار گیرد.

 نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس با اشاره به اینکه طرح تفضیلی شهر آب‌بر و توسعه شهر نیک‌پی نیز باید مدنظر قرار گیرد، عنوان کرد: این طرح‌ها می‌توانند به عنوان ابزارهایی برای ساماندهی و ارتقاء کیفیت زندگی در این مناطق عمل کنند.

وی تأکید کرد: اگر محور شیت به محور گردشگری تبدیل شود و در اختیار میراث فرهنگی استان زنجان قرار گیرد، زمینه خوبی برای جذب گردشگران فراهم خواهد شد، تصریح کرد: این اقدام می‌تواند به رونق اقتصادی منطقه کمک کند و مردم را به استفاده از خدمات رفاهی تشویق کند.

 محمدی با اشاره به اینکه هرچه بیش‌تر دست بخش خصوصی را بگیریم، همانقدر برنده خواهیم بود، خاطرنشان کرد: همکاری با بخش خصوصی می‌تواند به تسریع در اجرای پروژه‌ها و کاهش بار مالی بر دوش دولت کمک کند. اگر ما دست بخش خصوصی را نگیریم، کارها به سختی پیش خواهد رفت و ممکن است بسیاری از پروژه‌های مهم بدون پیشرفت باقی بمانند.

 وی ادامه داد: موضوع تلاقی محدوده اکتشافی شهرستان دندی نیز یکی دیگر از مسائل مهمی است که نیازمند بررسی دقیق‌تر است که باید در شورای معدن نیز مورد بررسی قرار بگیرد. 

بازگشت زنان به پست‌های مدیریتی استانداری

به گزارش صدای زنجان؛ نرگس مرادخانی پس از پایان هفتمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان زنجان که به ریاست سید محسن صادقی استاندار زنجان برگزار شد؛ به عنوان معاون جدید هماهنگی امور اقتصادی استاندار معرفی گردید.

مرادخانی طی اظهاراتی به اولویت‌های معاونت هماهنگی امور اقتصادی استان زنجان اشاره کرد و گفت: تمرکز ویژه روی جذب سرمایه گذاری خارجی و سرمایه ایرانیان و هم استانی های مقیم خارج از کشور و بخش خصوصی داخلی با اولویت آورده سرمایه غیر تسهیلات بانکی و نتیجه محور، تسهیل گری توسعه و افزایش مبادلات تجاری بخش خصوصی با کشورهای دوست و همسایه و خواهرخوانده با استان¬های متناسب در کشورهای هدف و استفاده از ظرفیت های وابسته های اقتصادی کشور و سفارتخانه های ایران در کشورهای مختلف با اولویت همسایگان، بازار شبه قاره هند، افغانستان، عمان، ژاپن، روسیه و برگزاری منظم و کارشناسی کارگروه مدیریت بهینه مصرف انرژی با تمرکز بر تولید انرژی های تجدید پذیر در استان از جمله اولویت‌هاست.

سرپرست معاونت اقتصادی استاندار زنجان مدیریت و واگذاری حداکثری تصدی گری اقتصادی استان به بخش خصوص واقعی در چارچوب ضوابط، قوانین و اسناد بالادستی و سیاست های کلی برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران و تمرکز بر مولدسازی دارایی های دولتی با همکاری معاونت عمرانی را از جمله اولویت‌های این معاونت اعلام کرد.

مرادخانی پیگیری، راه اندازی و فعال سازی منطقه ویژه اقتصادی با تأکید بر آمایش سرزمین با همکاری کلیه بخش های اقتصادی و دستگا های اجرایی در جهت تحقق توسعه پایدار و متوازن، جذب و جلب سرمایه گذاری بخش خصوصی در تکمیل طرح های نیمه تمام و طرح های بزرگ عمرانی با همکاری معاونت هماهنگی امور عمرانی، برگزاری منظم جلسات کارگروه های توسعه صادرات، تنظیم بازار، تسهیل و رفع موانع تولید، کمیسیون نظارت و شورای عالی معادن، فعال سازی و کیفیت بخشی به شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی با رویکرد مسئله محوری و کاملاً کاربردی و نتیجه محور با هدف حل مسائل و ایجاد کارگروه های تخصصی حوزه های اقتصادی با بهره گیری از نخبگان و صاحب نظران بخش خصوصی را از تاکیدات خود عنوان کرد.

گفتنی است؛ پیگیری و ایجاد رقابت سالم و ایجاد فرصت های برابر، شفاف و قابل نظارت و پاسخگو برای سرمایه گذاری و حذف هرگونه فعالیت و یا رانت اطلاعاتی، مدیریت برگزاری نمایشگاه های ویژه معرفی محصولات و ظرفیت های استان به ویژه صنایع دستی در سطح ملی و بین المللی، برگزاری کارگروه های تخصصی در حوزه تکمیل زنجیره های ارزش در بخش کشاورزی و صنعت، تمرکز بخشی در حوزه مسئولیت اجتماعی صنایع و معادن و شفاف سازی منابع و مصارف این حوزه، پیگیری استقرار واحد های تحقیق و توسعه در صنایع بزرگ  استان بخصوص صنایع آب بر و انرژی بر، پیگیری جابجایی شهرک روی، توسعه صنایع پاک و فن آوری های نوین از جمله اولویت‌های معاونت اقتصادی استانداری زنجان بود که از سوی سرپرست این معاونت اعلام شد.

اخیرا نیز لیلا ندرلو طی حکمی از طرف دکتر سید محسن صادقی به سمت سرپرست اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان منصوب شد.

فریبا محبی هم طی حکمی از طرف سید محسن صادقی به سمت سرپرست معاونت برنامه ریزی، بودجه و تحول اداری در دفتر برنامه ریزی، بودجه و تحول اداری استانداری زنجان منصوب شده بود.

دی ماه سال جاری نیز استاندار زنجان سرپرست اداره کل امور اداری و مالی استانداری منصوب کرد و  لیلا عالمی طی حکمی به سمت سرپرست اداره کل امور اداری و مالی استانداری منصوب شد.

انتهای پیام/


اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانبرقخاموشیلیلا محمدی
sedayezanjannews.ir/nx14249


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»