کد خبر: 14258
1403/11/27 - 11:34


۸۷ درصد واحدهای مسکن ملی زنجان گاز‌رسانی شد

مدیر عامل شرکت گاز استان زنجان گفت: گازرسانی به بیش از ۸۷ درصد واحدهای مسکن ملی استان محقق شده و واحدهای باقی مانده در صورت اتمام مراحل ساخت و آمادگی متقاضی گازرسانی می‌شود

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ مدیر عامل شرکت گاز استان زنجان گفت: گازرسانی به بیش از ۸۷ درصد واحدهای مسکن ملی استان محقق شده و واحدهای باقی مانده در صورت اتمام مراحل ساخت و آمادگی متقاضی گازرسانی می‌شود.

رحیم سلیمانی‌نژاد، مدیرعامل شرکت گاز استان زنجان  از آمادگی کامل گاز زنجان برای اجرای گازرسانی پروژه های مسکن ملّی تعریف شده خبر داد و اظهار داشت: از مجموع 18 هزار و 625 واحد مسکونی دارای برنامه ساخت پروژه مسکن ملّی؛ زیرساخت لازم برای گازرسانی به 16 هزار و 273 واحد مسکونی در استان فراهم شده و گازرسانی به 2 هزار و 352 واحد باقی مانده نیز در صورت اتمام مراحلِ ساخت، آزاد سازیِ مسیر و اعلام آمادگیِ متقاضی؛ در برنامه اجرا است. مدیر عامل شرکت گاز استان زنجان با اعلام اینکه تا کنون اعتباری در حدود 38 میلیارد تومان برای اجرای طرح های گاز رسانی واحدهای مسکونی نهضت مسکن ملّی در استان زنجان اختصاص یافته است، افزود: شرکت گاز زنجان در اجرای تعهّدات خود پیشتاز است و هیچ عقب افتادگی در گاز رسانی به طرح های مسکن ملّی وجود ندارد.وی میزان گاز مصرفی پیش‌بینی شده برای کل پروژه‌های مسکن ملّی در استان زنجان را 77 هزار و 388 متر مکعب در ساعت اعلام کرد و اذعان داشت: از این مقدار 66 هزار و 966 متر مکعب در ساعت تحقق یافته و سهم پروژه‌های در دست اجرا نیز 10 هزار و 422 متر مکعب در ساعت است.

سلیمانی‌نژاد ادامه داد: برای تامین گاز مشترکین واحدهای مسکن ملّی در استان؛ نصب یک هزار و 553 انشعاب برآورد شده است.

وی همچنین از طراحی حدود 51.5 کیلومتر شبکه گذاری گاز ویژه واحدهای مسکن ملّی استان زنجان در راستای ایجاد زیر ساخت های لازم خبر داد و افزود: گازرسانی به اکثر پروژه های واحدهای مسکن ملّی در شهرستان ها به بهره برداری رسیده و تا کنون 5364 مشترک در این راستا به شبکه گاز کشور متّصل شده است.

وی از آمادگی گاز زنجان برای نصب کنتور و خدمات رسانی به واحدهای مسکن ملّیِ به بهره‌برداری رسیده خبر داد.مدیر عامل شرکت گاز استان زنجان در پایان یاد آور شد: پروژه گازرسانی به فاز M4 مسکن ملّی کوی زنگان و مسکن ملّی خاتم الانبیاء ابهر نیز از جمله طرح هایی است که در دهه فجر 1403 به بهره‌برداری رسید تا 746 خانوار شهری استان زنجان از نعمت گاز طبیعی بهره‌مند شوند. 

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانگازشهردهه فجر
sedayezanjannews.ir/nx14258


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»