کد خبر: 14290
1403/11/30 - 10:24


استاندار زنجان خبر داد؛

ورود ۳۶ میلیون دلار سرمایه جدید به استان زنجان

محسن صادقی: توسعه اشتغالزایی از اهداف اصلی مجموعه استان زنجان است

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ لیلا محمدی: استاندار زنجان بر لزوم تکمیل زیرساخت‌های منطقه ویژه اقتصادی استان تاکید کرد و گفت: در سال جاری ۳۶ میلیون دلار سرمایه جدید وارد استان شده است، طبق بررسی‌های صورت گرفته در توسعه صادرات و اشتغال اقدامات خوبی انجام شده است.

نشست فعالان اقتصادی با حضور محسن صادقی؛ استاندار زنجان (29 بهمن‌ماه 1403) در محل سالن پاسارگاد هتل اسپیناس تهران برگزار شد.

محسن صادقی، استاندار زنجان با بیان اینکه می‌بایست به صورت پروژه‌ای و موردی در یک مسئله از نظام مدیریتی تمرکز کرده و مشکلات را حل کنیم، خاطر نشان کرد: به دنبال کار نمایشی نبوده و حل مشکلات استان در اولویت است.

استاندار زنجان با بیان اینکه وظیفه و رویکرد اصلی دولت در حوزه اقتصاد تنظیم‌گری و تسهیل‌گری است، گفت: هماهنگی و رفع موانعی که بخش سرمایه‌گذاری در استان دارد، از اهداف اصلی دولت است.

وی با اشاره به برگزاری سومین نشست استانداری با بخش خصوصی در طول ماه‌های گذشته تصریح کرد: رویکرد ما در دولت جدید حل موضوعات راهبردی با مدیریت مسئله‌محور موارد است.

صادقی با بیان اینکه می‌بایست به‌صورت پروژه‌ای و موردی در یک مسئله از نظام مدیریتی تمرکز کرده و مشکلات را حل کنیم، خاطر نشان کرد: به دنبال کار نمایشی نبوده و حل مشکلات استان در اولویت است.

استاندار زنجان با اشاره به وجود برخی مشکلات در استان گفت:  بسیاری از فعالان اقتصادی با مشکلات موجود دست‌و‌پنجه نرم می‌کنند.

مقام عالی دولت در استان با بیان اینکه نکاتی که در جلسه مطرح شد در دو سطح ملی و استانی قابل پیگیری است، گفت: با افزایش اختیارات استانداران در دولت چهاردهم بخشی از مشکلات به‌صورت استانی و بخشی دیگر به صورت ملی و با کمک بخش خصوصی قابل حل است‌.

صادقی در ادامه با اشاره به موضوع ناترازی انرژی خاطرنشان کرد: برق مورد نیاز استان در مجموع ۸۰۰ مگاوات است که استان زنجان ۱۱۰۰ مگاوات برق تولید کرده و ۳۰۰ مگاوات از برق تولیدی استان وارد شبکه سراسری می شود‌.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی؛ استاندار زنجان همچنین با بیان اینکه مشکل و مسئله اصلی در  استان تعداد استراتژی نیست بلکه مواجهه با انباشتی از ایده‌های فوق‌العاده است و برخی مشکلات در حوزه اجرایی است، تصریح کرد: مشکل، گذار از یک اندیشه و عمل بوده  و ذخیره دانایی استان زنجان به مراتب بالاتر از پیچیدگی مسایل است.

مقام عالی دولت در زنجان با بیان اینکه اگر در یک رابطه مبتنی بر صداقت، شفافیت، عدم بدبینی و بی‌اعتمادی تلاش کنیم، می‌توانیم موفق عمل کنیم، گفت: هر کسی در حوزه مسئولیت و تکالیفی خود درست عمل کند چرا که استان زنجان دارای ظرفیت فوق‌العاده‌ای بوده و در سرمایه‌گذاری با اولویت پیش رو به سمت جذب سرمایه‌گذاری‌های جدید حرکت می‌کند.

صادقی با تاکید بر اینکه توسعه فرودگاه زنجان به عنوان توسعه زیر ساخت این استان است، بیان کرد: به دلیل پتانسیل‌های اقتصادی استان در بخش کشاورزی و صنعتی، توسعه فرودگاه می‌تواند کمک‌کننده باشد.

وعده تکمیل زنجیره ارزش صنایع غذایی تبدیلی زنجان در نیمسال 1404

وی با اشاره به ایجاد زنجان ایرلاین با اولویت سرمایه‌گذاران داخلی و بومی ادامه داد: همچنین مصمم هستیم در نیمه اول سال آینده زنجیره ارزش صنایع غذایی تبدیلی در بخش کشاورزی، آبزیان و شیلات را تکمیل کنیم.

استاندار زنجان با بیان اینکه ضریب اشتغالزایی و توسعه اشتغالزایی از اهداف اصلی مسئولین استانی است، گفت: در صنایع دستی ظرفیت‌های فوق‌العاده‌ای داریم .

صادقی بابیان اینکه رویکرد جدید ما در حوزه جذب سرمایه فراهم نمودن بسته‌های سرمایه گذاری است ،اذعان کرد: در حوزه گردشگری اولویت ساخت هتل در ستاره‌های مختلف و ایجاد مراکز تجاری تفریحی را در دستور کار داریم.

این مسئول به استقبال از ساخت نیروگاه‌های خورشیدی در استان اشاره کرد و افزود: زمین برای ساخت حدود ۳۰۰ مگاوات فراهم شده و  ۸۵۰ مگاوات نیز تقاضا داریم؛ همچنین در حال رایزنی و گفتگو با یک شرکت خارجی ساخت نیروگاه خورشیدی ۱۰۰۰مگاواتی هستیم.

وی به تکمیل  زیرساخت‌های منطقه ویژه اقتصادی استان اشاره کرد و گفت: در سال جاری ۳۶ میلیون دلار سرمایه جدید وارد استان شده و در توسعه صادرات و اشتغال اقدامات خوبی انجام شده است.

وی با اشاره به انتظارات از فعالان اقتصادی گفت: انتظار داریم که در کنار نظام مسائل، نظام پیشنهاد فعالان اقتصادی نیز مطرح شده و هر فعال اقتصادی نسبت به مشکلات خود دغدغه داشته و پیشنهاداتی را قابل تحقق باشد ارایه دهد چرا که تولیدکنندگان به ظرفیت‌های کشور آگاه هستند.

صادقی ادامه داد: انجمن غیردولتی تحت عنوان انجمن حمایت از توسعه استان راه‌اندازی شده و تجربه موفق سایر استان‌ها را تحت نظر قرار دهد.

استاندار زنجان با بیان اینکه تاکید رئیس جمهور در دولت چهاردهم بر این است که در حوزه‌های اقتصادی وحدت مدیریتی داشته باشیم، عنوان کرد: می‌توانیم وحدت مدیریتی در حوزه بخش خصوصی با ساختارهای دولتی را اجرا کرده و با این رویکرد دوره تازه‌ای از همکاری و هماهنگی را با فعالان اقتصادی آغاز کنیم.

اقتصاد و تولید با مشکل مواجه است

صمد یوسفی اصل؛ رییس اتاق بازرگانی زنجان نیز در این جلسه ضمن اشاره به این مهم که علت برگزاری این نشست در تهران، سهولت حضور برخی مدیران و صاحبان صنایع زنجانی ساکن پایتخت بود اظهار کرد: هدف از برگزاری این جلسه هم‌اندیشی و هم‌فکری فعالان اقتصادی استان در راستای توسعه و پیشرفت استان است.

وی با بیان اینکه رونق چرخه اقتصادی با حمایت از تولید محقق می‌شود، گفت: فعالان اقتصادی استان با وجود مشکلات و مسایل مختلف گام‌های مهمی در راستای پیشبرد اهداف اقتصادی و توسعه استان برمی دارند.

یوسفی‌اصل با اشاره به اینکه امروز بخش اقتصاد و تولید کشور با مشکلات عدیده‌ای روبروست، افزود: این در حالیست که امروز بخش تولید از اصلی‌ترین بخش‌های کشور است که می‌بایست رفع مشکلات این حوزه و کمک به فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان به‌صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.

یوسفی اصل در پایان به برگزاری مداوم این جلسات برای حل مشکلات فعالان اقتصادی  تاکید کرد.

تامین زیرساخت‌ها، کمبود و محدودیت در تامین مواد اولیه، قوانین دست و پاگیر حوزه صادرات، درخواست تسهیلات مناسب ارزی و تامین نقدینگی‌ از مهمترین مشکلات صنعتگران بود که در جلسه مورد بررسی قرار گرفت.

حل مشکلات ناترازی انرژی؛ از اولویت‌های اصلی مجموعه استان زنجان

نرگس مرادخانی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری زنجان هم گفت: فعالان اقتصادی با وجود مشکلات متعدد چراغ تولید را روشن نگه داشته اند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری زنجان با بیان اینکه رونق توسعه استان با حضور و فعالیت فعالان اقتصادی میسر می‌شود، اظهار کرد: عدم ارایه تسهیلات بانکی، مشکلات بیمه و تامین اجتماعی، تحریم‌ها و صادرات برخی از مشکلات پیش روی فعالان اقتصادی است.

وی با اشاره به محدودیت منابع برق و آب در استان تصریح کرد: دولت در برنامه توسعه خود استقرار صنایع آب‌بر را محدود کرده است.

مرادخانی با بیان اینکه انرژی یکی از دغدغه‌های اصلی حال حاضر در کشور است، گفت: اولویت اصلی ما حل مشکلات ناترازی انرژی در سطح استان است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری زنجان در پایان خاطر نشان کرد: رویکرد اصلی استانداری زنجان برای فعالان اقتصادی تسهیلگری بوده و تلاش می‌کنیم با همفکری و هم‌افزایی موانع را رفع کنیم.

برای اجرای پروژه‌های پیشران در استان با کمبود منابع مواجه هستیم

مسعود بیات‌منش، معاون امور عمرانی استاندار زنجان گفت: برای اجرای پروژه‌های پیشران با کمبود منابع مواجه هستیم که سرمایه‌گذاری فعالان اقتصادی در این زمینه کمک‌کننده است.

معاون امور عمرانی استاندار زنجان با بیان اینکه معاونت عمرانی استان در راستای تسهیلگری در خدمت فعالان اقتصادی است، اظهار کرد: همچنین قرار است کارگروهی با حضور فعالان اقتصادی در اتاق بازرگانی زنجان تشکیل شود.

وی بابیان اینکه دولت وظیفه دارد که منابع لازم جهت تعیین زیرساخت، راه، آب، انرژی، جاده و زمین را در اختیار فعالیت‌های حوزه اقتصادی استان قرار دهد، تصریح کرد: با توجه به کمبود منابعی که در حوزه مالی داریم کمک و همکاری فعالان اقتصادی برای استفاده از این منابع در پروژه‌های استانی می‌تواند کمک‌کننده باشد.

بیات‌منش ادامه داد: برای اجرای پروژه‌های پیشران با کمبود منابع مواجه هستیم که سرمایه‌گذاری فعالان اقتصادی در این زمینه کمک‌کننده است.

وی با بیان اینکه با بررسی آمار شاخص‌های استانی می‌توان گفت که بخش صنعت روند رو به رشدی در استان داشته است، افزود: اما نیاز است این توسعه و رفاه در خدمت همشهریان زنجانی قرار گیرد.

بیات‌منش در پایان یادآور شد: در حوزه گردشگری و سلامت با کمبود منابع مواجه هستیم که امیدواریم با ورود فعالان اقتصادی این کمبود تامین شود.

انتهای پیام/

 

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجاناستاندار زنجاناشتغالزاییلیلا محمدی
sedayezanjannews.ir/nx14290


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»