کد خبر: 14570
1403/12/23 - 14:4


تنها ۴۰ درصد متقاضیان مسکن ملی زنجان‌ ‌آورده خود را پرداخت می‌کنند

معاون مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: آورده متقاضیان نهضت ملی مسکن در استان زنجان متفاوت است؛ چراکه تنها ۴۰ درصد از متقاضیان طبق برنامه اعلام شده تامین آورده دارند و ۶۰ درصد از متقاضیان از برنامه عقب هستند

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ معاون مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: آورده متقاضیان نهضت ملی مسکن در استان زنجان متفاوت است؛ چراکه تنها ۴۰ درصد از متقاضیان طبق برنامه اعلام شده تامین آورده دارند و ۶۰ درصد از متقاضیان از برنامه عقب هستند.

محسن محرمی یگانه اظهار کرد: متقاضیان نهضت ملی مسکن باید متناسب با پیشرفت هر پروژه در هر مرحله آورده خود را پرداخت کنند.

معاون مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی استان زنجان، گفت: تأمین مسکن یکی از اولویت‌های اصلی دولت است که خوشبختانه اداره کل راه و شهرسازی استان در خصوص تولید مسکن ملی اقدامات مطلوبی انجام داده است.

یگانه تاکید کرد: این اداره‌کل وظایف اصلی و رسالت مهم خود را ساخت مسکنی مستحکم و با کیفیت به متقاضیان می‌داند و برای تحقق این مهم تلاش خود را به کار گرفته است.

وی با بیان اینکه پروژه‌های نهضت ملی مسکن ردیف اعتباری غیر از آورده مردمی و تسهیلات بانکی ندارند، بیان کرد: آورده به موقع متقاضیان روند اجرای ساخت و ساز را تسریع می‌کند.

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانمسکننهضت ملیمتقاضی
sedayezanjannews.ir/nx14570


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»