کد خبر: 14699
1404/01/19 - 9:34


مدیرکل صمت استان با اشاره به راه‌اندازی 171 واحد صنعتی در سال 1403، اعلام کرد؛

اشتغال 9 هزار نفری در واحدهای صنعتی استان زنجان

امیرعلی مسیبی: 26 واحد صنعتی و معدنی احیا شد

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدیا زنجان نیوز/ لیلا محمدی: بنا بر اعلام مدیرکل صمت استان زنجان؛ با تحقق سرمایه گذاری صنعتی 20 هزار و 814 میلیارد تومانی استان در سال 1403 ، شاهد تحقق 140 درصدی اهداف برنامه راهبردی در جذب سرمایه گذاری در بخش صنعت استان بودیم.

امیرعلی مسیبی اظهار داشت: برنامه راهبردی سال 1403 در قالب 10 برنامه عملیاتی با شاخص های بهبود محیط فضای کسب و کار و تسهیل امور واحدهای تولیدی ، واحدهای معدنی ، واحدهای صنفی ، تسهیل و رفع موانع تولید در محیط کسب و کار ، حمایت از حقوق مصرف کنندگان ، بازرسی و مبارزه با قاچاق کالا و توسعه صادرات کالا و خدمات تدوین و اجرا گردید.

وی با اشاره به تحقق 183درصدی اشتغالزایی واحدهای صنعتی استان افزود: در سال گذشته 171 واحد صنعتی در استان راه اندازی شد که با توجه به پیش بینی راه اندازی 140 واحد صنعتی در برنامه راهبردی ، شاهد تحقق 122 درصدی راه اندازی این واحدها در استان بودیم.

این مقام مسئول تصریح کرد: با تحقق سرمایه گذاری صنعتی 20 هزار و 814 میلیارد تومانی استان در سال 1403 ، شاهد تحقق 140 درصدی اهداف برنامه راهبردی در جذب سرمایه گذاری در بخش صنعت استان بودیم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان یادآور شد: در این راستا 9 هزار و 186 نفر در واحدهای صنعتی استان مشغول به کار شدند که در مقایسه با هدفگذاری 5 هزار نفری در برنامه راهبردی، شاهد تحقق 183 درصدی برنامه عملیاتی بودیم.

وی به صدور یکهزار و 272 فقره جواز تاسیس در سال گذشته اشاره کرد و اظهار داشت: 141 درصد از هدفگذاری صورت گرفته در این بخش محقق شده است که پیش بینی می گردد با راه اندازی این واحدها شاهد تحقق 56 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در حوزه صنعت استان باشیم.

26 واحد صنعتی و معدنی احیا شد

این مقام مسئول از تحقق 100 درصدی هدفگذاری صورت گرفته در خصوص احیای واحدهای راکد صنعتی استان خبر داد و تصریح کرد: با احیای 15 واحد راکد صنعتی در استان ، 2 هزار و 70 میلیارد تومان سرمایه گذاری در بخش صنعت استان صورت گرفت که نسبت به هدفگذاری یکهزار میلیارد تومان ، شاهد تحقق 207 درصدی در این بخش بودیم.

مسیبی در ادامه با اشاره به تحقق 115 درصدی هدفگذاری صورت گرفته در خصوص صدور پروانه بهره برداری معادن عنوان کرد: پروانه بهره برداری 15 واحد معدنی با 36 میلیارد تومان سرمایه گذاری و پروانه اکتشاف 40 واحد معدنی با پیش بینی اشتغال 93 میلیارد تومان در سال گذشته صادر شده است.

وی از احیای 11 واحد معدنی راکد با اشتغالزایی 75 نفر خبر داد.

مدیر کل صمت استان در خصوص اقدامات صورت گرفته در زمینه صادرات غیرنفتی گفت: با تحقق 631 میلیون دلار صادرات با حجم 585 هزار تن از استان شاهد تحقق هدفگذاری صورت گرفته در برنامه راهبردی سال گذشته بودیم.

وی از تحقق 150 درصدی هدفگذاری صورت گرفته در بخش بازرسی خبر داد و افزود: در حوزه بازرسی 16 هزار و 339 مورد بازرسی در اتاق اصناف و 18 هزار و 184 مورد بازرسی توسط بازرسین اداره کل صمت صورت گرفت که منجر به تشکیل 3 هزار و 228 پرونده تخلف در این مدت گردید.

این مقام مسئول خاطر نشان ساخت: با صدور 4 هزار و 975 پروانه کسب صنفی ، 165 درصد از هدفگذاری صورت گرفته در برنامه راهبردی در زمینه بهبود محیط فضای کسب و کار و تسهیل امور واحدهای صنفی محقق گردیده است.

انتهای پیام/

اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانکسب و کارواحدهای صنفیلیلا محمدی
sedayezanjannews.ir/nx14699


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»