کد خبر: 14801
1404/01/28 - 9:6


صدور 121 هزار مجوز الکترونیکی کسب و کار در زنجان

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان زنجان گفت: از ابتدای راه‌اندازی درگاه ملّی مجوزها تا پایان سال گذشته، 121 هزار و 156 درخواست‌ مجوز کسب‌وکار از این بستر در این استان، صادر شده است

پایگاه خبری صدای زنجان

پایگاه خبری صدای زنجان نیوز/ محمدرضا نادری، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان زنجان با تأکید بر رشد آمار صدور مجوزهای الکترونیکی کسب‌وکار در زنجان طی سال‌ گذشته اظهار داشت: آموزش همه دستگاه‌های اجرایی، گسترش تبلیغات محیطی و شهری و اجرای پویش تبلیغاتی - فرهنگی درگاه ملّی در استان، احصاء بیش از 100 مشکل فنی و انتقال آن به مرکز ملی پایش برای حل مسائل و همچنین پاسخگویی مستمر از جمله عوامل موفقیت این طرح در زنجان است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان زنجان گفت: به‌واسطه درگاه ملّی مجوزها، متقاضیان کسب‌وکار، درخواست صدور مجوز را به دستگاه‌های اجرایی مرتبط ارسال می‌کنند براین‌اساس دبيرخانه هیئت عالي نظارت بر سازمان‌هاي صنفي کشور، وزارت راه و شهرسازی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بیشترین درخواست‌های صدور مجوز کسب‌وکار را به ترتیب با 49996، 19361 و 16397 درخواست داشته‌اند. وی ادامه داد: همچنین دبيرخانه هیئت عالي نظارت بر سازمان‌هاي صنفي کشور (44417)، وزارت راه و شهرسازی (17792) وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی (15940)، بیشترین مجوز کسب‌وکار را در دوره مذکور صادر نموده‌اند.نادری گفت: سه مجوز پرتقاضا در استان زنجان شامل مجوز کارت رانندگی بین‌شهری هوشمند، کسب‌وکار خانگی قالیبافی، پروانه کسب خرده‌فروشی خواربار (خواربارفروش) هستند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان زنجان گفت: از 121 هزار درخواست کسب‌وکار صادر شده در استان، بیشترین تعداد درخواست مربوط به شهر زنجان است که 56 هزار و 815 مجوز صادره را شامل می‌شود و تاکنون برای متقاضیان شهرستان‌های ابهر ۱۶ هزار و ۱۸۰ مجوز، شهرستان خدابنده ۲۲ هزار و ۶۳۲ مجوز، شهرستان خرم‌دره ۶ هزار و ۶۰۷، شهرستان ماه‌نشان ۶ هزار و ۹۳۷، شهرستان طارم ۴ هزار ۹۷۳، شهرستان ایجرود ۴ هزار و ۲۰۱، مجوز صادر شده است.


اقدام کننده: مسئول تحریریه

صدای زنجانداراییاقتصادمجوزهای الکترونیکی
sedayezanjannews.ir/nx14801


درباره ما تماس با ما آرشیو اخبار آرشیو روزنامه گزارش تصویری تبلیغات در سایت

«من برنامه نویس هستم» «بهار 1398»